Burak Özçivit'in açıklaması akıllara durgunluk verdi! Meğer o proje için...

ATV ekranında yayınlanan Kuruluş Osman dizisinde başrol oynayan Burak Özçivit, yeni sezona girmeden aldığı kilolarla gündem olmuştu. Konuyla ilgili açıklama yapan oyuncu Burak Özçivit, ifadeleriyle oldukça şaşırttı.

Burak Özçivit'in açıklaması akıllara durgunluk verdi! Meğer o proje için...
Burak Özçivit'in açıklaması akıllara durgunluk verdi! Meğer o proje için...
GİRİŞ 16.08.2024 10:26 GÜNCELLEME 16.08.2024 10:26
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

ATV'nin rekortmen dizisi Kuruluş Osman'da başrol oynayan, yeni sezonda da aynı dizide devam edeceği bilinen Burak Özçivit, geçtiğimiz günlerde aldığı kilolar ile gündeme gelmişti. Konuyla ilgili açıklaması ise gecikmedi.

Dizisi sezon finaline giren Burak Özçivit soluğu yazlık evinde aldı. Eşi Fahriye Evcen, ve çocukları Kerem ve Karan ile birlikte güneşin tadını çıkaran oyuncunun kilo alması oldukça dikkat çekmişti.

Yavuz Bingöl mahkemelik oldu! 2 yıl hapis cezası isteniyorYavuz Bingöl mahkemelik oldu! 2 yıl hapis cezası isteniyor

Geçtiğimiz gün gazetecilerin sorularını yanıtlayan Burak Özçivit bir proje için kilo aldığını söyledi. Sonrasında ise spora başladığını aktardı. Bunun üzerine ünlü oyuncunun yeni projesinin ne olacağı hayli merak edildi. 

Kadir İnanır'ın sağlık durumuyla ilgili flaş açıklama! Felç kaldı denilmişti Kadir İnanır'ın sağlık durumuyla ilgili flaş açıklama! Felç kaldı denilmişti

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 2
  • RABİA ŞEKERÇİ 1 ay önce Şikayet Et
    Meğer o proje içinmiş
    Cevapla
  • zekeriya 1 ay önce Şikayet Et
    ne zaman başlıyor
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Polonya'nın yardımına Bayraktar SİHA yetişti
Avrupa'nın zirvesindeki 20 takım! Listede tek Türk takımı var...