Cemre Özşişman çok değişti! Verdiği 35 kilo ile gören tanıyamıyor

Star Tv ekranında yayınlanan Duy Beni dizisinde Emine karakterini canlandıran Lydia Cemre Özşişman 35 kilo birden verdi. 5 ay gibi kısa bir süre içinde büyük bir değişime imza atan Lydia Cemre Özşişman'ın resmen başka biri oldu.

Cemre Özşişman çok değişti! Verdiği 35 kilo ile gören tanıyamıyor
Cemre Özşişman çok değişti! Verdiği 35 kilo ile gören tanıyamıyor
GİRİŞ 19.08.2024 13:45 GÜNCELLEME 19.08.2024 13:46

2022'de Star TV ekranında yayınlanan Duy Beni dizisi ile oyunculuk kariyerine adım atan Lydia Cemre Özşişman diziden sonra çok değişti. Genç oyuncu verdiği kilolarla adeta başka birine dönüştü. 

Lydia Cemre Özşişman Duy beni dizisinde Emine karakterine hayat veriyordu. Dizinin final yapmasının ardından zayıflama kararı alan oyuncu büyük bir istikrar ile 5 ay içinde tam 35 kilo birden verdi. 

Burak Özçivit'ten akıllara durgunluk veren açıklama! Meğer o proje için...Burak Özçivit'ten akıllara durgunluk veren açıklama! Meğer o proje için...

Kadir İnanır'ın sağlık durumuyla ilgili flaş açıklama! Felç kaldı denilmişti Kadir İnanır'ın sağlık durumuyla ilgili flaş açıklama! Felç kaldı denilmişti

35 kilo veren oyuncuyu görenler onu tanıyamıyor. Sosyal medyayı oldukça aktif olarak kullanan ve değişimi ile adından söz ettiren Cemre Özşişman'ın tüp mide ameliyatı olduğu öğrenildi. 

Yürüyüş ve sporuna da dikkat ettiği bilinen oyuncu, ayrıca diyetisyene devam etti. Bu kapsamda şeker, karbonhidrat ve glüteni hayatından çıkardı. 

İşte Lydia Cemre Özşişman'ın son hali... 

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Arkadaşının yaptığı şaka hayatını kararttı
İsrail'in 10 saniye oyunu! Gözleri çıktı elleri koptu