Dilan Polat'ın yeni arabası olay oldu! En lüks otomobil markalarının sonrasında...

Ultra lüks hayatının ardından hapishaneye giren Dilan Polat'ın yeni arabası sosyal medyanın gündemine oturdu. Dünyanın en lüks otomobillerine sahip olan Dilan Polat'ın şimdiki arabası oldukça konuşuldu.

Dilan Polat'ın yeni arabası olay oldu! En lüks otomobil markalarının sonrasında...
Dilan Polat'ın yeni arabası olay oldu! En lüks otomobil markalarının sonrasında...
GİRİŞ 27.08.2024 11:39 GÜNCELLEME 27.08.2024 11:39
Bu Habere 83 Yorum Yapılmış

Ultra lüks yaşantısı ve aile ilişkisi ile sosyal medyada bir fenomen haline gelen Dilan Polat hapishaneden çıktıktan sonra bambaşka bir yaşama adım attı. Eskiden en lüks otomobillere binen Dilan Polat şimdilerde kullandığı arabayla dikkati çekti.

Bilindiği üzere Dilan Polat ve eşi Engin Polat geçtiğimiz aylarda 'kara para aklama' ve 'örgüt kurma' suçlarından dolayı tutuklanarak cezaevine gönderildi. Çiftin mal varlıklarına ve arabalarına ise devlet tarafından el konuldu ve polis arabası olarak kullanılmaya başlandı. 

Hülya Koçyiğit haber programlarını eleştirdi! 'Ölüm veya kavga...'Hülya Koçyiğit haber programlarını eleştirdi! "Ölüm veya kavga..."

Serbest bırakılan Dilan Polat gazetecilere hiçbir açıklama yapmadı, ilk işi ise hapishanedeki eşini ziyaret etmek oldu. Koşa koşa cezaevine, eşini görmeye giden Dilan Polat'ın yeni arabası görenleri hayrete düşürdü. 

İşte sosyal medyada en çok konuşulan konular arasında yer alan o araba... 

Ebru Gündeş'ten kötü haber! Konsere devam edemediEbru Gündeş'ten kötü haber! Konsere devam edemedi

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 83
  • Siirtli 2 hafta önce Şikayet Et
    Neyse iyiki obur dünya var cennet cehennem var birileri inanmasada var ellhamdüllülah
    Cevapla
  • Siirtli 2 hafta önce Şikayet Et
    Yaa birde birtane teyze vardı vallahi 80 mıydı 90miydi hatırlayamadım fakat olayı biliyorum borcu vardı galiba teyzeyi ceza evine koymuslardi bir hayir sever borcunu ödeyip oyle çıkmişti eğer borcu ödenmeseydi o teyzem bile bu insanlardan daha çok yatardi belki hee birde kadir şekerci vardı o da iylik yaptı kötülük buldu çocuk hala ceza evinde yatıyor okul hayatı biti gençliği giti onun
    Cevapla
  • Siirtli 2 hafta önce Şikayet Et
    Nasıl çıktı şuan onu merak ediyor millet eğer sebebi piskoloji veya çocuklariysa size sormak isterim milyonlarca mahkum kadinin piskolojisi ne olucak onların çocukları sevenleri yokmu batsın bu dünya bakin demişti diyeceksiniz kocasıda kayın pencerede kim varsa hepsi çıkacak ve bütün el konulan mallarını da geri vericekler
    Cevapla
  • Siirtli 2 hafta önce Şikayet Et
    Vallahi aklım almıyor onlara baskın yaparken türkiye ayağa kalktı bir yandan da sevindi adaletli olduğu için şimdi ne olduda serbest bırakıldı bunu allah ta biliyor millete biliyor nerden zengin olduklarını nasil çıkarıldı onu merak ediyor millet hee eğer sorun piskolojisi ise size sormak isterim yaa o cezaevinde yatan milyonlarca kadin mahkum ne olucak onlar insan değilmi
    Cevapla
  • hayati 2 hafta önce Şikayet Et
    yandın sen dilan polat adamın adı çıkacağına canı çıksın .bundan sonra hurdalıktan bulup murat 124 çıkarsan insanlar acaba bu araba ne marka kaç milyon dolar diye dillendirecekler.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Almanya'dan çarpıcı israil kararı! Resmen durduruldu
Uzmanlar açıkladı! Bu ürünler bombaya dönüşebilir