Hülya Koçyiğit'ten dikkat çekici açıklama! Ölüm veya kavga...

Sinema hakkında konuşan Hülya Koçyiğit televizyon sektörüne de değindi. Yeşilçam'ın usta oyuncusu Hülya Koçyiğit, son zamanlarda eğlence programlarından ziyade haber programlarının çoğunlukta olmasını eleştirdi.

Hülya Koçyiğit'ten dikkat çekici açıklama! Ölüm veya kavga...
Hülya Koçyiğit'ten dikkat çekici açıklama! Ölüm veya kavga...
GİRİŞ 27.08.2024 11:42 GÜNCELLEME 27.08.2024 11:42
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Hülya Koçyiğit haber programları hakkında yaptığı yorumla gündeme geldi. Vatandaşlar ile bir araya gelen Hülya Koçyiğit sinemanın öneminden bahsederken, televizyonda eğlenceden ziyade haber programlarının olmasını eleştirdi. 

Zonguldak Kültür Müdürlüğü ve Kent Konseyi işbirliğiyle Yeşilçam Film Günleri etkinliği yapıldı. etkinlik kapsamında 58 yıl önce Zonguldak'ta çekimleri yapılan "Kadın Asla Unutmaz" filminin gösterimi gerçekleştirildi.

Gösterime filmin başrol oyuncusu Hülya Koçyiğit de katıldı. Aynı zamanda vatandaşlar ile söyleşi yapan Yeşilçam oyuncusu sinema ve televizyon sektörü hakkındaki yorumları ile adından söz ettirdi. 

Dilan Polat'ın yeni arabası olay oldu! En lüks otomobillerin ardından...Dilan Polat'ın yeni arabası olay oldu! En lüks otomobillerin ardından...

"Sinema bence yaşamın kendisi. Sinema ölmez. Televizyon, günlük hayatımızda kolay ulaşılabilir olduğu için günlük hayatımızda var." diyen Hülya Koçyiğit, sinemanın ve iyi bir filmin yerini hiçbir şeyin tutamayacağını ifade etti. 

Sonrasında televizyondaki programlara değinen Hülya Koçyiğit, son zamanlarda eğlence programlarından ziyade programlarının çoğunlukta olduğunu şu eleştirel dil ile ifade etti: 

Bol bol haber programları görüyoruz. Haberlerde ne yazık ki kaza, ölüm veya kavga haberleri var. Bu nedenle biraz üzülüyorum. Halbuki dünyada ve ülkemizde ne güzel şeyler oluyor. Ne örnek insanlar var. Belki de çocuklara güzellikleri, doğruları ve iyiyi göstermek hepimizin görevi.

Ebru Gündeş'ten kötü haber! Konsere devam edemediEbru Gündeş'ten kötü haber! Konsere devam edemedi

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 10
  • Gürbüz 3 hafta önce Şikayet Et
    Bu Dünya "İmtihan Yeri" dir, Kur'an bunu ortaya koyduğuna göre, Firavun gibi tiplerin ortaya çıkabileceği işaretine yine Kur'an'da yer verildiğine göre ve SAMİMİ olmamız gerekince, Dünya ya bakışımızı gözden geçirmemiz icap etmez mi?
    Cevapla
  • Gürbüz 3 hafta önce Şikayet Et
    Hayat bu, olanları veriyorlar. Yalanlarla dolduranlar utansın.
    Cevapla
  • Talih görüşan 3 hafta önce Şikayet Et
    Türk halkını öldürme kavga trafik karmaşası ile delirtecekler nobellik haberler dünyaya sunulur buyurun yerseniz çıldırmamak az kaldı ha gayret
    Cevapla
  • Misafir 3 hafta önce Şikayet Et
    Kötü insanlık dışı vahşet pis acaip haberler olmamalı
    Cevapla
  • Kadın haklı 3 hafta önce Şikayet Et
    Tv Haberlerde şiddet, kavga, cinayet göstermeyin, bıktık artık bu negatif haberlerden. Adam o yaptıysa, bende yaparım diyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Lübnan'da panik sürüyor! Askerler şüpheli cihazı patlattı
İsrail’in çağrı cihazlı saldırısı! Dünya şokta ama Türkiye emin ellerde