Kızıl Goncalar'ın Meryem'iydi! Özgü Namal, yeni projesini böyle açıkladı

Now TV ekranında yayınlanan Kızıl Goncalar dizisinde Meryem karakterini oynayan Özgü Namal, yeni projesi hakkında açıklama yaptı. Özgü Namal açıklamasında, harika bir iş ile yakında ekranda olacağını ifade etti.

Kızıl Goncalar'ın Meryem'iydi! Özgü Namal, yeni projesini böyle açıkladı
Kızıl Goncalar'ın Meryem'iydi! Özgü Namal, yeni projesini böyle açıkladı
GİRİŞ 05.09.2024 10:59 GÜNCELLEME 05.09.2024 10:59
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Geçtiğimiz sezon Now TV ekranında izleyici ile buluşan be tartışmalara sebebiyet veren Kızıl Goncalar dizisinin başrol oyuncusu Özgü Namal, sezon arasındaki projesi ile ilgili açıklama yaptı.

Nişantaşı City'de gazetecilerin sorularını yanıtlayan Kızıl Goncalar'ın Meryem'i Özgü Namal, dizisinin yeni sezonuyla ilgili "Sezon harikaydı. Senaryo geldi, provalara başladık. Her şey yolunda... Sevenlerimiz bekliyor, bomba gibi dönüyoruz" dedi.

Yeni nişanlanan Kadir Ezildi yıktı, geçirdi: Adımı anmasın, benim için ölmüştürYeni nişanlanan Kadir Ezildi yıktı, geçirdi: Adımı anmasın, benim için ölmüştür

Sezon arasında ise yeni bir reklam projesine evet diyen oyuncu, süper kahraman rolünden bahsetti. Projeye ilişkin ise "Harika bir kampanya yaptık. Yakında ekranda olacak" şeklinde ifadeler kullandı. 

Uzun yılların ardından setlere dönüşü hakkında da konulmayı ihmal etmeyen Özgü Namal, "Hızlı giriş yaptım. Setleri özlemişim. Çalışmak her zaman güzeldir" diye konuştu. 

Dilan Polat'ın yeni arabası olay oldu! En lüks otomobil markalarının ardından...Dilan Polat'ın yeni arabası olay oldu! En lüks otomobil markalarının ardından...

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 13
  • Songül 2 hafta önce Şikayet Et
    Ben çok beyeniyorum yolları açık sevenleri çok olsun geleceyin aynası
    Cevapla
  • Fethi 2 hafta önce Şikayet Et
    Güxel bir insan, eşini kaybetti .. İşallah işiyle gündem olur ortalıkta gesen müsvettelere uymaz. Allah yolunu açık etsin Elif.
    Cevapla
  • Elif 2 hafta önce Şikayet Et
    Bence oyuncu en son kızacağınız kişi çünkü o reddetse başkası oynayacak asıl suçlular yönetmen senarist ve yapımcı üçlüsü
    Cevapla
  • Emine 2 hafta önce Şikayet Et
    Özgü Namal harika bir oyuncu ve çokda güzel bir kadın işnin hakkını veriyor istemeyen izlemez bu kadar basit
    Cevapla
  • Kul insan 2 hafta önce Şikayet Et
    Kadınlara kızlara söyleyin tesettürlü olsunlar örtünsünler. Çırılçıplak giyinerek kadınlar kızlar çocuklar kendilerini aşağılıyor. Allah cc bunun hesabını soracak. Erkekleri oğlanları taciz ediyorlar şeytanlar seviniyor. Bu gidişat gidişat değil. Kafirler münafıklar yolunu sapıtmış bizde onlar gibi olmayalım. Onlar göründükleri gibi değil.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Vali atama kararnamesi Resmi Gazete'de! 16 ilin valisi değişti
Lübnan'da telsizlerin patlatılması sonrası ASELSAN'dan bomba paylaşım!