Sihirli Annem'in Çilek'i artık büyüdü! Bakın kiminle evleniyor?

Sihirli Annem dizisindeki Çilek karakteri ile oyunculuk performansı sergileyen Zeynep Özkaya artık büyüdü. Son hali ile görenleri şaşkına uğratan 26 Zeynep Özkaya evlilik yolundaki ilk adımını attı. İşte, konuyla ilgili tüm detaylar...

Sihirli Annem'in Çilek'i artık büyüdü! Bakın kiminle evleniyor?
Sihirli Annem'in Çilek'i artık büyüdü! Bakın kiminle evleniyor?
GİRİŞ 29.08.2024 12:47 GÜNCELLEME 29.08.2024 12:47
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Henüz 5 yaşında oyunculuk kariyerine adım atan, Sihirli Annem'in Çilek'i artık büyüdü. 26 yaşına giren ve eski halinden eser kalmayan Zeynep Özkaya evlilik kararı aldı.

En son 2013'te Altındağlı isimli yapım ile oyunculuk performansı sergileyen, yaklaşık 10 yıldan beri ekranlardan uzak akalan oyuncu Zeynep Özkaya, evlilik yolunda attığı adım ile gündeme geldi.

Yeni nişanlanan Kadir Ezildi yıktı, geçirdi: Adımı anmasın, benim için ölmüştürYeni nişanlanan Kadir Ezildi yıktı, geçirdi: Adımı anmasın, benim için ölmüştür

Seyirci'nin aklında, hala 5 yaşındaki kızıl saçlı Çilek olarak kalan Zeynep Özkaya, doğum günü kutlamasında, erkek arkadaşı Oğulcan Can'dan evlilik teklifi aldı. Teklifi kabul eden Özkaya, haberi sosyal medya üzerinden verdi.

Müstakbel eşiyle fotoğraf paylaşan Zeynep Özkaya, paylaşımının altına ise şu notu düştü: Hayatımın şokunu yaşadım doğum gününe geldim sanarken olanlara bak inanılmaz mutluyum inanılmaz. Çok mutlu olalım aşkım benim.

Kızıl Goncalar'ın Meryem'iydi! Özgü Namal yeni projesini ilan ettiKızıl Goncalar'ın Meryem'iydi! Özgü Namal yeni projesini ilan etti

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 2
  • Ahmet ağa 3 hafta önce Şikayet Et
    Allah tamamına erdirsin inşallah mutluluklar dilerim
    Cevapla
  • Fasulye 3 hafta önce Şikayet Et
    Gülermisin aglarmisin ya..!!!
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Trump'a 3. suikast girişimi mi? Miting yapacağı alanda bomba bulundu!
Lübnan'da telsizlerin patlatılması sonrası ASELSAN'dan bomba paylaşım!