Acun Ilıcalı-Hülya Avşar dostluğunda beklenmedik gelişme! Resmen sildi!

Yıllardan beri dostlukları devam eden Acun Ilıcalı ve Hülya Avşar arasında yaşanan son gelişme akıllara durgunluk verdi. Hülya Avşar, sosyal medya hesabı üzerinden Acun Ilıcalı'yı takip etmeyi bıraktı. İşte şoke eden detaylar...

Acun Ilıcalı-Hülya Avşar dostluğunda beklenmedik gelişme! Resmen sildi!
Acun Ilıcalı-Hülya Avşar dostluğunda beklenmedik gelişme! Resmen sildi!
GİRİŞ 27.08.2024 17:55 GÜNCELLEME 28.08.2024 09:02
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Yıllara meydan okuyan dostluklardan biri de Acun Ilıcalı ve Hülya Avşar. Yetenek Sizsiniz programında da uzun yıllar boyunca birlikte çalışan ikili arasında beklenmedik bir gelişme yaşandı.

Alınan bilgiye göre, günümüzde sosyal medya hesabı üzerinden program yapan oyuncu ve şarkıcı Hülya Avşar, medya patronu Acun Ilıcalı'yı Instagram hesabı üzerinden takip etmeyi bıraktı. 

İkili arasında ne yaşandığı merak edilirken, Hülya Avşar'ın seneler önce Acun Ilıcalı'ya olan sevgisinin hiçbir zaman bitmeyeceği yönündeki açıklaması akıllarda geldi. Olayın ardından geçen kısa zamanın ardından yeni bir gelişme yaşandı. 

Hülya Avşar Acun Ilıcalı'yı yeniden takip etmeye başladı. Konuya ilişkin detayların en olduğu ise henüz bilinmiyor. 

Yeni nişanlanmıştı! Kadir Ezildi: Adımı anmasın, benim için ölmüştürYeni nişanlanmıştı! Kadir Ezildi: Adımı anmasın, benim için ölmüştür

KAYNAK: BİRSEN ALTUNTAŞ
Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 3
  • zafer 3 hafta önce Şikayet Et
    Gündeme gelmek için annem yaşındakiler neler yapar neler.
    Cevapla
  • HIDIR BUDUR 3 hafta önce Şikayet Et
    ATASÖZÜ : "- Kimi su bulamaz içmeye, kimi köprü bulamaz geçmeye".. Akşama 2 ekmek alıp çocuklarıyla menemen /kuru soğan yiyen insanların nazarında tırışkadan teyyare bir haber.
    Cevapla
  • Dogruluk 3 hafta önce Şikayet Et
    Adamsın hıdır
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İsrail'den Lübnan itirafı! Siber saldırılar sonrası ilk açıklama
İsrail’in çağrı cihazlı saldırısı! Dünya şokta ama Türkiye emin ellerde