Tarih netleşmişti! Acun Ilıcalı'nın düğün tarihi değişti

Acun Ilıcalı Çağla Altunkaya ile düğün hazırlıklarına son gaz devam ediyordu. Çiftin evliliği ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. 5 Eylül'de Marmaris'te yapması planlanan düğün iptal oldu. Planlar son anda değişti. İşte, detaylar...

Tarih netleşmişti! Acun Ilıcalı'nın düğün tarihi değişti
Tarih netleşmişti! Acun Ilıcalı'nın düğün tarihi değişti
GİRİŞ 03.09.2024 13:53 GÜNCELLEME 03.09.2024 13:53
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

4. kez evlilik yapmaya karar veren ünlü isim Acun Ilıcalı Çağla Altunkaya ile düğün hazırlıklarını sürdürüyordu. Çiftten yeni bir haber geldi. Acun Ilıcalı'nın tarihi netleşen düğünü iptal oldu.

Geçtiğimiz günlerde kafa olarak hala 35 yaşında hissettiğini, bundan dolayı kendisinden yaşça küçük olan Çağla Altunkaya ile güzel bir ilişkilerinin olduğunu ifade eden Acun Ilıcalı'nın düğünü tarihi 5 Eylül olarak belirlenmişti. Düğün mekanı da Marmaris'teydi.

Alınan son bilgiye göre ünlü medya patronunun düğün tarihi de düğün mekanı da değişti. İddiaya göre, beklenen düğün, 4 Eylül'de İstanbul'daki Esma Sultan Yalısında gerçekleşecek. 

Acun Ilıcalı-Hülya Avşar dostluğunda beklenmedik gelişme! Resmen sildi! Acun Ilıcalı-Hülya Avşar dostluğunda beklenmedik gelişme! Resmen sildi!

KAYNAK: MUHABİR ONLİNE
Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 15
  • şule 2 hafta önce Şikayet Et
    seneye bosanırlar ozama kadar kız küpünü doldurur dunyalıgını biriktirir bakar etrafında gencecik delikanlılar aman napıcam bu ihtiyarın yanında der bulur yaşına göre bir genç gider
    Cevapla
  • Pasam 2 hafta önce Şikayet Et
    Kız gayet yaslanmıs gibi duruyor En az 40 neresi genc bunun
    Cevapla
  • keamu 2 hafta önce Şikayet Et
    Kız yapmacık gülüyor.
    Cevapla
  • kenan 2 hafta önce Şikayet Et
    baba kız gibi duruyorlar belki de dede kız?
    Cevapla
  • Bence 2 hafta önce Şikayet Et
    Ne kadar gelir vergisi ödemiş 2023 yılında. Onu yazsanız daha çok ilgimi çekerdi.
    Cevapla
  • Sanene 2 hafta önce Şikayet Et
    Sanana sananananan
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
FED'in faiz kararı sonrası piyasaların tepkisi: Altını nasıl etkiler?
3 dakika yetti! Ferdi Kadıoğlu ilk golünü attı