Engin Altan Düzyatan'dan flaş haber! BM'de Türkiye'yi temsil edecek

45 yaşındaki oyuncu Engin Altan Düzyatan şaşırtıcı bir gelişme ile gündeme geldi. Bugüne dek 50'de fazla yapımda rol alan Engin Altan Düzyatan bu kez de Birleşmiş Milletler (BM) İklim Değişikliği Konferansı'nda Türkiye'yi temsil edecek.

Engin Altan Düzyatan'dan flaş haber! BM'de Türkiye'yi temsil edecek
Engin Altan Düzyatan'dan flaş haber! BM'de Türkiye'yi temsil edecek
GİRİŞ 02.09.2024 10:16 GÜNCELLEME 04.09.2024 16:13
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Diriliş Ertuğrul'daki Ertuğrul Gazi rolüyle seyircinin kalbinde taht kuran Engin Altan Düzyatan, bu kez farklı bir görev üstlendi. Ünlü oyuncu Engin Altan Düzyatan, Birleşmiş Milletler (BM) İklim Değişikliği Konferansı'nda Türkiye'yi temsil edecek.

BM İklim Zirvesi'nin 29'uncu oturumu (COP29) Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de yapılacak. Edinilen bilgiye göre, Engin Altan Düzyatan, COP29'da Türkiye'yi temsil etmek üzere görevlendirildi.

Bulgaristan'dan dönen Gülsim Ali'den büyük itiraf: Fan gibiyim! Bulgaristan'dan dönen Gülsim Ali'den büyük itiraf: Fan gibiyim!

11-24 Kasım 2024 tarihleri arasında gerçekleşecek olan oturumda İklim Değişikliği Danışma Komitesi'nde Türkiye'yi temsilen oyuncu engin Altan Düzyatan yer alacak. 

Azerbaycan'daki COP29 mütevelli heyeti, çevre kirliliğini azaltmayı teşvik etmek için ihtiyaç duyulan temel mekanizmalardan biri olarak COP29 Uluslararası Danışma Komitesi'ni (COP29 IAC) kurdu. Toplam 21 üyesi olan komitede, iklim faaliyetlerinin farklı yönlerine ilişkin konulara katkıda bulunabilecek isimler yer alıyor.

Tarih netleşmişti! Acun Ilıcalı'nın düğünü iptal olduTarih netleşmişti! Acun Ilıcalı'nın düğünü iptal oldu

Komitedeki üyelere bakıldığında ise eski Letonya, Bulgaristan ve Romanya cumhurbaşkanları, çeşitli ülkelerin eski bakanları da yer alıyor.

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 6
  • Xxx 2 hafta önce Şikayet Et
    Diger bir cok ulkenin eski bakani ya da cumhurbaşkanı katilirken bizden neden bir aktor katiliyor, ben pek anlamlandiramadim. Mantikli degil, kendisi iyi bir aktor bunun disinda bu tarz bi calismasi var mi???
    Cevapla
  • misafir misafir 2 hafta önce Şikayet Et
    Engin'e yakışır
    Cevapla
  • Ali Uncu 2 hafta önce Şikayet Et
    Tarihi dizilerdeki başarılarını yeni görevinde de devam ettirmesini dilerim.
    Cevapla
  • Ayşe 2 hafta önce Şikayet Et
    Niye şaşırtıcı anane Hülya koçyiğit den torpilli ayol
    Cevapla
  • Yakup 2 hafta önce Şikayet Et
    bu nasıl bi üslup Ayşe,neyi eksik yanlış gördün adamda da torpilli yaftasını yapıştırdın, senin deyiminle ( ayol )....
    Cevapla
  • Kozanoğlu.. 2 hafta önce Şikayet Et
    Tüm sanatçılarımın kim olduğu ne olduğu hiç önemli değidir Hepsi saygın ve kıymetli insanlardır. Önemli olan dünyada en çok tanınan bir sanatçız seçilmiş. İysini yapmışlar. Teşakkürlar..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
FED'in faiz kararı sonrası piyasaların tepkisi: Altını nasıl etkiler?
Son dakika: Lübnan'da yeni siber saldırı! Bu kez telsizleri patlatıldı