Murat Yıldırım'dan kötü haber geldi! Ameliyata alındı

TRT ekranının sevilen MİT dizisi Teşkilat'ın başrol oyuncusu Murat Yıldırım sevenlerini korkutan bir haberle gündeme geldi. Ameliyat olmak zorunda kalan Murat Yıldırım'ın sağlık durumu oldukça merak edildi. Peki Murat Yıldırım nasıl?

Murat Yıldırım'dan kötü haber geldi! Ameliyata alındı
Murat Yıldırım'dan kötü haber geldi! Ameliyata alındı
GİRİŞ 04.09.2024 09:17 GÜNCELLEME 04.09.2024 09:17

TRT ekranının sevilen dizisi Teşkilat'ın Ömer Atmaca'sı Murat Yıldırım sevenlerini korkutan bir haberle gündeme geldi. Ameliyata alınan Murat Yıldırım'ın son sağlık durumu belli oldu. 

45 yaşındaki oyuncu Murat Yıldırım gözünde oluşan rahatsızlıktan dolayı ameliyat oldu. Operasyonu ertelemesi durumunda riskli bir durumun oluşabilme ihtimalinden dolayı bıçak altına yatan Murat Yıldırım'ın sağlığının iyi olduğu öğrenildi.

Engin Altan Düzyatan'dan flaş haber! BM'de Türkiye'yi temsil ediyorEngin Altan Düzyatan'dan flaş haber! BM'de Türkiye'yi temsil ediyor

Geçtiğimiz günlerde gerçekleşen göz operasyondan sonra oyunculuğa kısa bir ara vermek zorunda kalan Murat Yıldırım'ın bir haftanın sonunda setlere devam edeceği öğrenildi. 

Alınan bilgiye göre, Gizli Bahçe dizisi ile anlaşmaya varan ünlü oyuncu, önümüzdeki günlerde işinin başında olacak. 

Bulgaristan'dan dönen Gülsim Ali'den büyük itiraf! 'Fan gibiyim'Bulgaristan'dan dönen Gülsim Ali'den büyük itiraf! "Fan gibiyim"

KAYNAK: MUHABİR ONLİNE
Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Narin'in şüpheli olmayan tek akrabasından kritik karar
Scooter sürücüsünü kural ihlalleri kazaya neden oldu! Korkunç anlar böyle görüntülendi