Yargı'dan sonra teklifleri kabul etmemişti! Pınar Deniz'den müjdeli haber

Pınar Deniz, Kanal D ekranının büyük ses getiren dizisi Yargı'nın finalinin ardından gelen tekliflerin hiçbirini kabul etmemişti. Kendisi gibi oyuncu olan Kaan Yıldırım ile evlilik yoluna giren Pınar Deniz'den mutluluk verici haber geldi.

Yargı'dan sonra teklifleri kabul etmemişti! Pınar Deniz'den müjdeli haber
Yargı'dan sonra teklifleri kabul etmemişti! Pınar Deniz'den müjdeli haber
GİRİŞ 04.09.2024 16:02 GÜNCELLEME 04.09.2024 16:03

En son Kanal D ekranında izleyici ile buluşan Yargı'da Ceylin Erguvan rolüyle dikkatleri üzerine çeken Pınar Deniz, dizisinin final yapmasıyla çok sayıda teklif aldı. 30 yaşındaki oyuncu gelen hiçbir teklife sıcak bakmadı. 

Pınar Deniz'in hangi dizi ile ekranlara döneceği merak edilirken, ünlü oyuncunun bu süre içinde özel hayatına odaklı olduğu öğrenildi. Kendisi gibi oyuncu olan Kaan Yıldırım ile evlilik hazırlıkları yapan oyuncunun bu aralar ev dekorasyonu ile ilgilendiği öğrenildi. 

Bulgaristan'dan dönen Gülsim Ali'den büyük itiraf! 'Fan gibiyim'Bulgaristan'dan dönen Gülsim Ali'den büyük itiraf! "Fan gibiyim"

Her fırsatta anne olmak istediğini yineleyen Pınar Deniz'den, sevenlerini mutlu edecek haber geldi. Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım'ın düğün tarihi belli oldu.

Yaklaşık bir yıl önce evlilik kararı alan ve bu yola giren ünlü çift Eylül'ün ortasında yapacağı nikah töreni ile hayatlarını birleştirecek. 

Murat Yıldırım'dan kötü haber! Bıçak altına yattıMurat Yıldırım'dan kötü haber! Bıçak altına yattı

KAYNAK: BİRSEN ALTUNTAŞ
Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Trump'a 3. suikast girişimi mi? Miting yapacağı alanda bomba bulundu!
CHP'li Afyonkarahisar Belediyesi'nden rüşvet ve şantaj skandalı!