Müge Anlı'nın Narin Güran yorumu olay oldu: Anne de baba da...

Günlerdir kayıp olan Narin Güran hakkında açıklama Müge Anlı'dan geldi. 16 yıldan beri çok sayıda kayıp ve cinayet dosyasını aydınlatan Müge Anlı ilk kez, Diyarbakır'da kaybolan ve akıbeti belli olmayan Narin Güran hakkında konuştu.

Müge Anlı'nın Narin Güran yorumu olay oldu: Anne de baba da...
Müge Anlı'nın Narin Güran yorumu olay oldu: Anne de baba da...
GİRİŞ 13.09.2024 09:08 GÜNCELLEME 13.09.2024 09:08
Bu Habere 112 Yorum Yapılmış

'Müge Anlı ile Tatlı Sert' 2 Eylül itibariyle yeni sezona giriş yaptı. Araştırmacı, gazeteci Müge Anlı, günlerden beri ülke gündeminden düşmeyen 8 yaşındaki Narin Güran ile ilgili açıklama yaptı. 

Bilindiği üzere 21 Ağustos'ta Diyarbakır'da kaybolan ve günlerden beri bulunamayan Narin Güran, tüm ülkede en çok konuşulan konular arasında yer aldı. 14 günden beri ulaşılamayan Narin Güran dosyası ile ilgili yayın yasağının getirilmesi ise bilgi akışını sekteye uğrattı.

Didem Arslan Yılmaz'dan şoke eden Narin açıklaması: Aile biliyordu! Didem Arslan Yılmaz'dan şoke eden Narin açıklaması: Aile biliyordu!

ATV ekranında yayınlanan ve binlerce faili meçhul cinayeti ve kayıpları bulan 'Müge Anlı ile Tatlı Sert' programı da 2 Eylül Pazartesi itibariyle başladı. Bu kez gözler Müge Anlı'ya çevrildi. Ünlü sunucu merak edilen konuyla ilgili açıklama yapmayı ihmal etmedi.

Kendi programının çekiminden önce ATV'de Kahvaltı Haberleri'ne konuk olan Müge Anlı, eğer yayın yasağı getirilmemiş olsaydı Narin Güran'ın annesi ve babasının stüdyoda olacağını ifade etti. İşte Müge Anlı'nın yaptığı o açıklama: 

Biliyorum herkes Diyarbakır'da kaybolan Narin ile ilgili konuyu ele almamı bekliyordu. Eğer yayın yasağı getirilmeseydi anne de baba da bizimle beraber stüdyoda olacaktı ama yayın yasağından dolayı bu konuyu irdeleyemesek de gelişmeler oldukça ekran başından izleyicilerimizle paylaşmaya devam edeceğiz. Bunun da haberini vermiş olayım.

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 112
  • ifeka 1 gün önce Şikayet Et
    Nesi olay olmuş anlayan var mı?
    Cevapla
  • Bekir 1 gün önce Şikayet Et
    Müge anlı didem aslan esra erol bunlar iyiden iyiye savcı hakim oldular milletin başına şişirmeyin şu reyting düşkünlerini yoksa insanlar bunların umrunda bile değil
    Cevapla
  • Adem 1 gün önce Şikayet Et
    Bu acıdan reyting peşinde
    Cevapla
  • kapatılmalı 1 gün önce Şikayet Et
    işin gücün şov
    Cevapla
  • Skut 2 gün önce Şikayet Et
    Devletimiz suçlulara karşı özgürlük, insan hakları, ifade özgürlüğü dayatmalarıyla etkin bir şekilde engellendi. Bu da emperyalistlerin bir projesiydi. Ama artık bu numaralar tutmaz. İçişleri bakanlığının başarıları bunun ispatı.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yemen İsrail'i 2000 km'den vurdu! Birçok noktada sirenler çaldı
Yunanistan'ın 30'dan fazla savaş helikopteri imha oldu ABD'ye gün doğdu!