Kadir Ezildi 'Nişanlın somurtuyor' diyenlere böyle yanıt verdi: Benim gibi güleç adam...

Kadir Ezildi'nin nişanlısı Gamze Türkmen'in somurttuğu ve hiç gülümsemediği söylendi. Bunun üzerine sosyal medya paylaşımı yapan Kadir Ezildi, konuya ilişkin son noktayı açıklaması ile koydu. İşte, konuya ilişkin tüm detaylar...

Kadir Ezildi 'Nişanlın somurtuyor' diyenlere böyle yanıt verdi: Benim gibi güleç adam...
Kadir Ezildi 'Nişanlın somurtuyor' diyenlere böyle yanıt verdi: Benim gibi güleç adam...
GİRİŞ 16.09.2024 15:40 GÜNCELLEME 16.09.2024 15:40
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Ekranların sevilen yüzü Kadir Ezildi, nişanlısı Gamze Türkmen ile ilgili yapılan yorumlar karşısında susmadı. Nişanlısı hakkında 'somurtuyor, hiç gülmüyor' denilen Kadir Ezildi konuya açıklık getirdi.

Temizlik Avcılar, Temizlik Benim İşim ve En Hamarat Benim gibi programlarla adından söz ettiren Kadir Ezildi, eşiyle ilgili yapılan yorumlar hakkında konuştu, nişanlısının somurtkan değil utangaç olduğunu söyledi. 

Fatih Ürek'ten kötü haber! Saldırıya uğradı  Fatih Ürek'ten kötü haber! Saldırıya uğradı

İşte Kadir Ezildi'nin sosyal medya üzerinden verdiği o yanıt: 

Arkadaşlar benim nişanlım somurtmuyor. Benim nişanlım utanıyor. O yüzden gülemiyor, kasıyor kendini. Yoksa güleç. Sizce ben yüzü gülmeyen kızı alır mıyım? Benim gibi güleç bir adam. Benimle gayet güzel gülüyor. Kameralara karşı bir çekingenliği var. Anlayın biraz, yeni gelin. Hevesli gibi görünmesin.

Didem Arslan Yılmaz'dan şoke eden Narin açıklaması: Aile biliyordu! Didem Arslan Yılmaz'dan şoke eden Narin açıklaması: Aile biliyordu!

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 15
  • Selami 1 hafta önce Şikayet Et
    Arkadaşım sana bir tavsiyem var. Eğer huzurlu bir yuvan ve evliliğin olmasını istiyorsan özel hayatını medyadan uzak tut. Nisanlinin güzel olması bilmem nesini medyaya malzeme etme. Sen Anadolu çocuğusun bir mahremiyetini muhafaza et. Ha etmeyeceksen sana neticeyi söyleyeyim. Ya düğününü göremezsin veya evlendikten kısa bir süre sonra ayrılmak zorunda kalacaksın. Bu kadar nazarın sonunda
    Cevapla
  • HİLAL 1 hafta önce Şikayet Et
    Herkes kendine baksın kadir bey beğenmiş Sevmiş size neee kedi misali miyavlayıp durmayın (ciğere uzanamayan kedi zaten murdardı dermiş)kıskanmayın lütfen bence maşallah maşallah maşallah yüz değil kalpler güzel olsun vicdan olsun merhamet olsun güzele doyulur güzel huyluya doyulmazmış kalbi güzel olanlara sevgiler
    Cevapla
  • Fatma 1 hafta önce Şikayet Et
    Hiç yakışmamış yanına
    Cevapla
  • ÖZGÜL KAHRAMAN 1 hafta önce Şikayet Et
    Hayrola niye yakıştırmadınki??
    Cevapla
  • Sinirli 1 hafta önce Şikayet Et
    8 yaşındaki bir yavrumuz katledilirken, böyle lüzumsuz şeylerin haber yapılması... yazık.
    Cevapla
  • muhammed 1 hafta önce Şikayet Et
    gereksiz gereksiz haber yapmayın milletin derdi bunlar mı hayret ediyorum
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Gözlerini kaybeden Lübnan vatandaşları görüntülendi! İran detayına dikkat
Lübnan'da panik sürüyor! Askerler şüpheli cihazı patlattı