70 yaşındaki Nur Sürer'den şok hareket! Düğünden İETT otobüsüyle döndü

Nur Sürer alışagelmişliğin dışına çıktı. Serkan Keskin ve Meriç Aral'ın düğün törenin erken kalkan Nur Sürer koştura koştura İETT otobüsüne yetişti. Sosyal medyada gündem olan görüntüleri kimileri eleştirirken kimileri de takdir etti.

70 yaşındaki Nur Sürer'den şok hareket! Düğünden İETT otobüsüyle döndü
70 yaşındaki Nur Sürer'den şok hareket! Düğünden İETT otobüsüyle döndü
GİRİŞ 20.09.2024 11:38 GÜNCELLEME 20.09.2024 11:38

Serkan Keskin ve Meriç Aral'ın düğün törenine katılan ünlülerden biri de oyuncu Nur Sürer'd. 70 yaşında oyuncu Nur Sürer düğünden erken kalkıp koştur koştur otobüse yetişti. 

Bilindiği üzere oyuncu Serken Keskin ile Meriç Aral dün Etiler'de sade bir tören ile dünya evine girdi. Ünlü isimlerin katıldığı düğünde Camdaki Kız'ın Feride'si, Aile dizisinin ise Hülya'sı Nur Sürer de vardı.

Sanat camiasını yasa boğuldu! Ölüm haberini Hamdi Alkan verdiSanat camiasını yasa boğuldu! Ölüm haberini Hamdi Alkan verdi

Oyuncu Nur Sürer otobüs saatini kaçırmamak için düğünden erken kalkma durumunda kaldı. Koştura koştura otobüse yetişen oyuncunun bu hareketi sosyal medyada gündem oldu. 

Nur Sürer'in bu hareketi bazı sosyal medya kullanıcıları tarafından eleştirilirken, bazı kullanıcılar tarafından ise "Doğal bir davranış, lüks arabaları görünce bu yadırganıyor" şeklinde yorumlandı. 

Aile dizisi 'Hülya' Nur Sürer kimdir ve kaç yaşındadır? Nur Sürer'in müebbet hapis cezası alan eşi...Nur Sürer kimdir ve kaç yaşındadır? Nur Sürer'in müebbet hapis cezası alan eşi...

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
ANKA-3 hedefi 12’den vurdu
Maltepe'de pitbull dehşeti! "Ayağım koptu"