Ajda Pekkan'dan üzücü haber! Yuhalandıktan sonra özür diledi

Geçtiğimiz gün konser verdiği esnada protokoldekilerin kalkması üzerine nezaket dersi veren Ajda Pekkan talihsiz bir olayla gündeme geldi. Konser alanına gitmekte epeyce geç kalan Ajda Pekkan, hayranlarının tepkisine maruz kaldı.

Ajda Pekkan'dan üzücü haber! Yuhalandıktan sonra özür diledi
Ajda Pekkan'dan üzücü haber! Yuhalandıktan sonra özür diledi
GİRİŞ 01.10.2024 09:13 GÜNCELLEME 01.10.2024 09:13
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış

Ajda Pekkan bu kez de İzmir'de, Efes antik Tiyatro'da konser verdi. Çok sayıda İzmirli'nin katıldığı konser 21.00'da başlayacaktı. Ancak bir saat gecikmesine rağmen Ajda Pekkan hala sahneye çıkmadı.

22.00 sularında katılımcılar, sahneye çıkmayan Ajda Pekkan'ı yuhalamaya başladı. Bazı vatandaşlar ise konser alanını terk etti. Sonrasında ise Ajda Pekkan'ın, yaşadığı teknik aksaklıklar, trafik sıkışıklığı ve sahne hazırlıkları nedeniyle konser alanına geç geldiği öğrenildi. 

Alişan'dan üzücü haber geldi! Hayal kırıklığına uğratan gelişmeyi eşi duyurduAlişan'dan üzücü haber geldi! Hayal kırıklığına uğratan gelişmeyi eşi duyurdu

Nihayetinde sahneye çıkan Ajda Pekkan, konuşmasına özür dileyerek başlamayı tercih etti. "Efendim kusura bakmayın. Akşam neler çektiğimi bilseniz" diye başladığı sözlerine böyle devam etti:

Yemin ediyorum ben hiç böyle tahmin etmedim. Böyle yerlerin tabii ki ön provası yapılamıyor mesafeler açısından. Sizlerin yüzünüzden demeyeceğim ama benim yüzümden sizler de çok beklediniz biliyorum bu yüzden çok özür diliyorum.

GEÇTİĞİMİZ GÜNLERDE DE KONSER KRİZİ YAŞAMIŞTI

Ajda Pekkan geçtiğimiz günlerde de Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava Sahnesi'nde konser verirken, protokolde oturan kişiler ayaklanmıştı. Bunu gören Ajda Pekkan epeyce sinirlenmiş ve nezaket derdi vermişti. 

Çağatay Ulusoy'un maaşı Halil Ergün'ü şaşkına uğrattı! Böyle rest çekti Çağatay Ulusoy'un maaşı Halil Ergün'ü şaşkına uğrattı! Böyle rest çekti

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 20
  • zafer gülten 1 gün önce Şikayet Et
    yahu ben geldim 66 yaşına,ben 8-10 yaşında çocukken Ajda 20 yaşlarında vardı.80 yaşında kadının kusuruna bakılmaz,fazla üzmeyin kadıncağızı,sahnede elinizde kalıverir,ölüverir alimallah.
    Cevapla
  • miraç 1 gün önce Şikayet Et
    Yok kardes bosnak kökenliymis
    Cevapla
  • mert 1 gün önce Şikayet Et
    dişi şeytan müslümanların kanını dökmekten zevk alan melun bir kavme bağlı
    Cevapla
  • mustafa 1 gün önce Şikayet Et
    Kadin 80 yasina gelmis .Konseri oldugunu unutmamis olmasi bile buyuk olay.
    Cevapla
  • BUNYAMIN 1 gün önce Şikayet Et
    Her şeyi tadında bırakmak lazım
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Otobüsçülerden çocuğa 'namaz' dayağı!
Bahçeli ve Özel, TBMM resepsiyonunda ayaküstü sohbet etti