Kadir İnanır'ın acı günü! Ölüm haberi duyuruldu

Kadir İnanır hayatının en acı günlerinden birini yaşıyor. Geçirdiği felç sonrasında aylardır hastanede yatan Kadir İnanır aldığı ölüm haberi ile adeta yıkıldı. İşte acı habere ilişkin tüm detaylar...

Kadir İnanır'ın acı günü! Ölüm haberi duyuruldu
Kadir İnanır'ın acı günü! Ölüm haberi duyuruldu
GİRİŞ 03.10.2024 09:43 GÜNCELLEME 03.10.2024 14:45
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

75 yaşındaki Yeşilçam oyuncu Kadir İnanır, beyine pıhtı atmasıyla geçirdiği felç sonrasında bir süredir hastaneye tedavi görüyordu. Ünlü sanatçının sağlık durumu merak edilirken, Kadir İnanır'ı yıkan ölüm haberi alındı. 

2 yıl önce de bir ablası Zinnet İsmailoğlu'nu kaybeden Kadir İnanır'ın ablası Elmas Bakar hayatını kaybetti. Ordu'nun Fatsa ilçesinde yaşamını sürdüren Elmas Bakar'ın vefatı hem Kadir İnanır'ı, hem de ailesini yıktı. 

Kadir İnanır

Elmas Bakar’ın cenazesi 2 Ekim 2024 Çarşamba günü Ataköy 5. Kısım Camiinde ikindi namazına müteakip cenaze namazı kılındıktan sonra Ayazağa Mezarlığında toprağa verildi. 

Cenaze töreninde, Elmas Bakar'ın eşi Cemal Bakar ve çocukları Osman, Murat ve Gülay Bakar yalnız bırakılmadı. Kadir İnanır'a da taziye mesajları yağdı. 

Ajda Pekkan'dan üzücü haber! Yuhalanmasının ardından özür diledi Ajda Pekkan'dan üzücü haber! Yuhalanmasının ardından özür diledi

Elmas Bakar

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 8
  • bir bilen 2 saat önce Şikayet Et
    bize ne kardeşim kandil yas tutsun. bu gereksizi görmekten bıktık artık
    Cevapla
  • Ya hak 3 saat önce Şikayet Et
    darısı başına emii
    Cevapla
  • hasso 4 saat önce Şikayet Et
    şimdi hesap zamanı
    Cevapla
  • Misafir 4 saat önce Şikayet Et
    Ne yapalım yani, biz de mi yas tutalım? Herkes ölüyor, ölecek. İman sahibi ise Allah rahmet eylesin
    Cevapla
  • Misafir 5 saat önce Şikayet Et
    darısı ona ama biraz daha ceksin inşallah
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İran'ın füze saldırısı sonrası İsrail'in Türkiye planı! 22 ilimiz hedefte
CHP petrol arama gemisi göndermeye karşı çıktı