İbrahim Tatlıses mahkemelik oldu! Onur Akın affetmedi

Özel hayatıyla sık sık gündeme gelen İbrahim Tatlıses bu kez de mahkemelik oldu. Onur Akın,, kendi eserlerini izinsiz bir şekilde dijital platformlarda kullanan İbrahim Tatlıses'e fena sinirlendi, soluğu mahkemede aldı.

İbrahim Tatlıses mahkemelik oldu! Onur Akın affetmedi
İbrahim Tatlıses mahkemelik oldu! Onur Akın affetmedi
GİRİŞ 05.10.2024 11:38 GÜNCELLEME 05.10.2024 11:38
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Ailesiyle olan sorunlarını sık sık dile getiren ve öz oğluyla da dava süreci geçiren İbrahim Tatlıses bu kez de Onur Akın ile mahkemelik oldu. Onur Akın İdobay Müzik’e dava açtı. 

Onur Akın, İdobay Müzik’in haksız ve hukuka aykırı eylemlerinin tespitini ve önlenmesini talep etti. Davaya cevap veren İdobay Müzik ise Onur Akın ile aralarında sözleşmeye göre davaya konu eserlerin tüm mali haklarına sahip olduklarını belirterek davanın reddini istedi.

Kenan İmirzalıoğlu'ndan 15 yıl sonra gelen itiraf! Gözyaşlarını tutamadıKenan İmirzalıoğlu'ndan 15 yıl sonra gelen itiraf! Gözyaşlarını tutamadı

Adli mercilere taşınan olayda, mahkeme, İdobay Müzik’in Onur Akın’a ait eserleri izinsiz kullanıp kullanmadığının tespiti için dava dosyasını bilirkişiye gönderdi. Sonrasında ise bilirkişi raporu açıklandı. 

Bilirkişi raporunda, Onur Akın’ın haklarını devretmemesine rağmen İdobay Müzik’in eserleri izinsiz olarak dijital platformlarda kullandıkları ifade edildi. 

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 3
  • Misafir 10 saat önce Şikayet Et
    Tatlıses yanlış yapmaz.
    Cevapla
  • memo 11 saat önce Şikayet Et
    ya sen kızını dava edersen, elin adamı seni niye dava etmesin.
    Cevapla
  • Gereksiz Ulvi 12 saat önce Şikayet Et
    Tatlıses radyo'dan telif istiyor sanırım tamamen siyasi bir tavır olarak düşünüyorum.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İran'dan son dakika askeri adım! Resmen NOTAM yayınladılar
Cihat Yaycı: Değil İsrail, dünyada hiçbir devlet Türkiye ile cephe savaşına giremez