Dünyanın en güzel kız çocuğu seçilmişti! Şimdi çok değişti

2014'te yaşayan en güzel kız çocuğu olarak seçilen Moskovalı Kristina Pimenova şimdi büyüdü. 18 yaşına gelen Kristina Pimenova'nın son hali sosyal medyada gündem oldu. İşte, konuyla ilgili tüm detaylar...

Dünyanın en güzel kız çocuğu seçilmişti! Şimdi çok değişti
Dünyanın en güzel kız çocuğu seçilmişti! Şimdi çok değişti
GİRİŞ 11.10.2024 09:36 GÜNCELLEME 11.10.2024 09:36

Eski futbolcu Ruslan Pimenov ve eski model Glikeriya Shirokova'nın kızı Kristina Pimenova'nın 'Yaşayan en güzel kız çocuğu' olarak seçilmesinin ardından 9 sene geçti.

2014 yılında Women Daily Magazine tarafından ''Yaşayan en güzel kız çocuğu'' seçilen Kristina Pimenova şimdi 18 yaşında.  Çocuk yaştan itibaren popüler hale gelen  Pimenova'nın son hali gündem oldu. 

Acun yeniden baba mı oluyor? Eşi Çağla Altunkaya açıkladı! Acun yeniden baba mı oluyor? Eşi Çağla Altunkaya açıkladı!

Sosyal medyada 2 Milyondan fazla takipçisi bulunan Kristina Pimenova 4 yaşından beri ünlü markalar ile birlikte çalışıyor. İşte merak edenler için Moskova asıllı o kız çocuğunun son hali...   

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
CHP'li belediyeden büyük saygısızlık!  Makam odasındaki skandal dikkat çekti
MHP'den son dakika DEM Parti açıklaması