Müge Anlı'nın Kızılcık Şerbeti yorumu olay oldu! "Biri buldu mu..."

Müge Anlı ile Tatlı Sert'te bu kez karmaşık aile ilişkileri işleniyor. Duydukları karşısında ağzı açıkta kalan Müge Anlı, Kızılcık Şerbeti benzetmesi ile gündem oldu. İşte, konuyla ilgili tüm detaylar...

Müge Anlı'nın Kızılcık Şerbeti yorumu olay oldu! "Biri buldu mu..."
Müge Anlı'nın Kızılcık Şerbeti yorumu olay oldu! "Biri buldu mu..."
GİRİŞ 14.10.2024 10:11 GÜNCELLEME 14.10.2024 10:12
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Müge Anlı, Show TV ekranında izleyici ile buluşan Kızılcık Şerbeti dizisiyle ilgili yorumuyla dikkat çekti. Ünlü sunucu, programına katılan bir aileyi Kızılcık Şerbeti hikayesi ile benzetti. 

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında, bir ailenin karmaşık ilişkileri ağızları açık bıraktı. Annenin, kardeşlerin ve akrabaların iç içe geçmiş hikayeleri, Müge Anlı'ya 'Kızılcık Şerbeti' yorumu yaptırdı. 

Perihan Savaş 54 yıllık sırrını ifşa etti! Meğer 13 yaşında...Perihan Savaş 54 yıllık sırrını ifşa etti! Meğer 13 yaşında...

Türkan Şoray'dan müjdeli haber! 79 yaşında...Türkan Şoray'dan müjdeli haber! 79 yaşında...

Müge Anlı programında bu kez karmaşık bir aile ilişkisini işledi. 76 yaşındaki Şemsettin Emecen'in evlenmesinin ardından kısa süre içinde hayatını kaybetmesi üzerine, ailesi Müge Anlı'ya başvuru yaptı. 

Programda, karmaşık aile ilişkileri şu şekilde anlatıldı: Bu benim dünürüm, kızı bende. Onun hanımı, kız kardeşimin kızı. Kızını da ben oğluma aldım. Babasıyla da ben evlendim.

Bunun üzerine Müge Anlı, ailenin yaşadıklarını Kızılcık Şerbeti'ne benzeterek şöyle değerlendirdi: Kızılcık Şerbeti gibi. Biri buldu mu, diğer bütün aile evleniyor ya!

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 7
  • ihtiyar 4 saat önce Şikayet Et
    birisi de demiyor ki bu dizi TV'de oynuyor. izleyenler kim, biz neyi konuşuyoruz.
    Cevapla
  • Ercan 7 saat önce Şikayet Et
    Gün gelir insanların ayıplarını ortaya koyanların .Aziz ALLAH ayıplarını ortaya koyacaktır.
    Cevapla
  • Ahmet 7 saat önce Şikayet Et
    Ahlaksız dizileri yasaklayın. Evlilik dışı ilişkiyi yasaklayın. Ölümlerin, cinayetlerin, hırsızlığın, problemlerin %80 bu.
    Cevapla
  • ertan 8 saat önce Şikayet Et
    haklıııı
    Cevapla
  • MSELİM 9 saat önce Şikayet Et
    sayın yetkililer lütfen dikkat bu kadar kadın çocuk tecavüz ve cinayetlerin neden arttığını hiç araştırdınız mı? bu konularla ilgili tv programlarının hiç payı yok mu? elinizi çabuk tutmazsanız aile denen bir şey kalmıyacak
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail'den Hizbullah itirafı: Başardılar
Cumhurbaşkanı Erdoğan 'tahammülümüz yok' diyerek seslendi: 'Onlara tolerans göstermeyiz'