İzzet Yıldızhan'dan korkutan haber! Sahnede sırtı yandı

Son günlerde konser sahnelerinde korkutan anlar yaşanıyor. Şarkıcı Simge ve Murat Boz'a konser sahnesinden yapılan saldırının ardından bu kez üzücü haber İzzet Yıldızhan'dan geldi. İzzet Yıldızhan sahnede yanma tehlikesi geçirdi.

GİRİŞ 15.10.2024 16:22 GÜNCELLEME 15.10.2024 17:30
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

61 yaşındaki şarkıcı İzzet Yıldızhan, İzmir'deki bir otelde sahne aldı. Şarkısını keyifle seslendirirken olanlar oldu. Türkücü Yıldızhan, talihsiz bir kaza geçirdi. 

İzzet Yıldızhan şarkılarını seslendirirken, bozulan lazer cihazının altında duruyordu. Cihaz Yıldızhan'ın ceketini yaktı. Ünlü müzisyen, çıkan dumanlara aldırış etmeden şarkısını söylemeye devam etti.

Murat Boz'a akılalmaz saldırı! 'Diyarbakır halkına mal etmek...' sözleriyle açıkladıMurat Boz'a akılalmaz saldırı! "Diyarbakır halkına mal etmek..." sözleriyle açıkladı

Profesyonelliğinden ödün vermeyen Yıldızhan, şarkısını bitirir bitirmez sahnenin arka tarafına doğru geçti ve kuliste yanan sırtına buz tedavisi uyguladı. Daha sonra yeniden sahneye, başka bir ceket ile dönüş yaptı. 

Yaşadığı kaza hakkında konuşan Yıldızhan şu ifadeleri kullandı: Bu lazeri bir daha düğünlerde takmasınlar, yandım. Ceketin parasını kimden alacağız şimdi?

Müge Anlı'nın Kızılcık Şerbeti yorumu olay oldu: Biri buldu mu...Müge Anlı'nın Kızılcık Şerbeti yorumu olay oldu: Biri buldu mu...

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 2
  • Mehmet 10 saat önce Şikayet Et
    Adam ceket parası derken espiri yapıyor millette sazan....
    Cevapla
  • Misafir 15 saat önce Şikayet Et
    vah vah, ceket alacak paran yok demek, ben göndereyim sana
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Macron'dan son dakika İsrail açıklaması! Netanyahu'ya rest: İsrail'in nasıl kurulduğunu...
Yabancı sınırı kalkacak mı? Hacıosmanoğlu canlı yayında açıkladı