Oktay Kaynarca'da Kurtlar Vadisi itirafı! Meğer Necati Şaşmaz hastanelik olmuş

Bundan tam 20 yıl önce, efsane dizi Kurtlar Vadisi'nden hüzünlü bir veda ile ayrılan Oktay Kaynarca, yıllar öncesini yad etti. Süleyman Çakır'ın ölüm sahnesinden bahseden Oktay Kaynarca Necati Şaşmaz'ın nasıl hastanelik olduğunu anlattı.

Oktay Kaynarca'da Kurtlar Vadisi itirafı! Meğer Necati Şaşmaz hastanelik olmuş
Oktay Kaynarca'da Kurtlar Vadisi itirafı! Meğer Necati Şaşmaz hastanelik olmuş
GİRİŞ 15.10.2024 16:09 GÜNCELLEME 15.10.2024 16:09

2003 ile 2004 arasında Kurtlar Vadisi dizisinde Süleyman Çakır'ı oynayan, dizideki karakterin ölümü ile ülkede arkasından yas tutulan Oktay Kaynarca seyirciyi yıllar öncesine götürdü. 

Kafa TV programına katılan oyuncu, Kurtlar Vadisi ile ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı. Kaynarca, kendi karakterinin çıkış hikayesini şu sözlerle anlattı: 

Biz daha önce Osman ile Deli Yürek filmini çektik. Deli Yürek'i çekerken bir sürü şey oluşuyordu. İşin orijinalini söyleyeyim size. O zamanlar TRT'de Büyük Tuzak diye bir dizi oynuyordu. Bu Büyük Tuzak bir Amerikan formatıydı. Süleyman Çakır'ı oynayan adam da Kevin Spacey'di. Çok önemli bir projeydi. Biz bayıla bayıla seyrediyorduk. Osman'ın yanına gittim dedim böyle bir dizi var eğer düzgün formatlanırsa iyi bir organizasyon yapılırsa kıyamet koparır dedim. Sonra Osman beni çağırdı aynı projeden bahsetti. İki tane rol var çok önemli dedi. Ben Çakır rolünü oynamak için o dönem baya heyecanlanmıştım. Senaryo ortaya çıkınca çok daha güzel bir şey ortaya çıktığını gördük. İşin orijinaline bakarsınız o diziye dönerseniz bütün olay kurgusu aslında aynıdır. Amerikan format çok özgünleştirdiler Raciler işi.

SÜLEYMAN ÇAKIR'IN ÖLÜM SAHNESİ

Oktay Kaynarca, hayat verdiği Süleyman Çakır'ın ölüm sahnesi ile ilgili şunları söyledi: Sette büyük bir moral bozukluğu vardı. Bittikten sonra da tamam dedik. Ben olsam şimdi daha güzel çekerdim. Sahneyi biraz daha uzatabilirdim. Biraz hızlıca çekilmiş bir sahne. Mesela ölümden öte köy mü var lafını ben uydurdum. Daha sürdürülebilir bir hikayesi vardı.

NECATİ ŞAŞMAZ HASTANELİK OLMUŞ

Necati Şaşmaz'ın sahnenin ardından Necati Şaşmaz'ın hastanelik olduğunu şu sözlerle açıkladı:

Doğaçlama o sahne. Telefonu yanlış fırlattım avize kırıldı hatta parçası Necati'nin gözüne girdi ama sahneyi devam ettirdik. Sahne bittikten sonra Necati'yi hastaneye gönderdiler. Gerçekten gözünün içerisinden cam parçası çıkardılar. Olduğu gibi çekilmiş sahne.

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Katil İsrail ordusunda kriz! Netanyahu'ya rest çeken çok sayıda asker görevden alındı
Erdoğan'dan son dakika Filistin mesajı: Her türlü tedbiri alıyoruz!