Orhan Gencebay'ı sarsan haber! 46 yıllık eşi Sevim Emre...

Arebesk'in başarılı isimleri arasında yer alan Orhan Gencebay, üzücü bir haberle gündeme geldi. Bir haber sitesi Orhan Gencebay'ın eşi Sevim Emre'nin kleptomani (çalma hastalığı) rahatsızlığı olduğunu iddia etti. İşte, detaylar...

Orhan Gencebay'ı sarsan haber! 46 yıllık eşi Sevim Emre...
Orhan Gencebay'ı sarsan haber! 46 yıllık eşi Sevim Emre...
GİRİŞ 18.10.2024 15:06 GÜNCELLEME 18.10.2024 16:21
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

80 yaşındaki arabesk sanatçısı Orhan Gencebay sarsıcı bir haberle gündeme geldi. Bir haber sitesinin ortaya attığı asılsız iddia oldukça üzdü.

Müzikonair isimli haber sitesi, Orhan Gencebay'ın eşi Sevim Emre'nin kleptomani (çalma hastalığı) rahatsızlığı olduğunu öne sürdü. Ayrıca bu hastalığının yıllar öncesine dayandığını iddia etti.

Bu haberin ardından yazar Tayyar Işıksaçan iddiayı yalanladı ve bu iddianın bir itibar suikastı olduğunu vurguladı. Kafaları karıştıran haberin ardından konuya açıklık getirecek açıklama yine aynı haber sitesinden geldi.

Haber sitesi tarafından yapılan açıklamada 1963'ün Türkiye Güzeli Sevim Emre hakkındaki haberin asılsız olduğunu, bir karışıklık olduğu dile getirildi. Sonrasında ise Sevim Emre'den böyle özür dilendi:

Bir karışıklık sebebiyle Sayın Sevim Emre halkında yazılan asılsız bir haber neticesinde kendisini üzdüğümüzü fark ettik ve yapılan bu hata nedeniyle kendisinden özür diliyorum. 

Demet Akalın'dan kötü haber! Hastanelik olduDemet Akalın'dan kötü haber! Hastanelik oldu

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 1
  • Tiz borazan 2 saat önce Şikayet Et
    Sevimsiz emrede karton yapi$tiricisi gibi Orhan babaya yapi$ti yillardir birakmiyor.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Son dakika... Dışişleri Bakanı Israel Katz'dan küstah Erdoğan paylaşımı!
Hamas, Sinvar'ın vefatını doğruladı