Gülsim Ali'den yıllar sonra gelen itiraf: Gönül Dağı yarım kaldı!

TRT1'in efsaneleşen dizisi Gönül Dağı'nda Dilek karakteri ile oyunculuk performansı sergileyen Gülsim Ali, diziden ayrıldıktan yıllar sonra ilk kez böyle konuştu. Oyuncu Gülsim Ali Gönül Dağı masalının yarım kaldığını anlattı.

Gülsim Ali'den yıllar sonra gelen itiraf: Gönül Dağı yarım kaldı!
Gülsim Ali'den yıllar sonra gelen itiraf: Gönül Dağı yarım kaldı!
GİRİŞ 22.10.2024 10:58 GÜNCELLEME 22.10.2024 16:09
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

2020'den beri TRT ekranındaki yayın hayatına devam eden Gönül Dağı, başrolündeki Dilek (Gülsim Ali) karakterinin ölümü ile seyirciye hüzünlü anlar yaşatmıştı. Oyuncu Gülsim Ali, diziden ayrılması ile ilgili konuştu. 

Dizinin ilk bölümünden itibaren boy gösteren ve Dilek-Taner çifti olarak izleyicinin gönlünü fetheden Gülsim Ali, 2022'deki ayrılığının ardından ilk kez böyle konuştu. 

Canan Karatay'ın gençlik görüntüleri ortaya çıktı! Meğer 58 yıl önce...Canan Karatay'ın gençlik görüntüleri ortaya çıktı! Meğer 58 yıl önce...

Oyuncu Gülsim Ali, Gönül Dağı dizinin senaryosunun yarım kaldığını ve Taner ile Dilek'in mutlu bir aile tablosunu görmek istediğini şu sözlerle ifade etti: Bir masaldı ama yarım kaldı...

29 yaşındaki oyuncu, diziden ayrılma nedeni hakkında da açıklama yapmayı ihmal etmedi. Açıklamasında ise "Hikaye gereği öyle bir yol aldık. Hayırlısı olsun diyelim." ifadelerini kullandı. 

Sanat camiasını sarsan ölüm haberi! Yeşilçam oyuncusu Suphi Tekiner hayatını kaybettiSanat camiasını sarsan ölüm haberi! Yeşilçam oyuncusu Suphi Tekiner hayatını kaybetti

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 6
  • ali 4 saat önce Şikayet Et
    Teşkilat da devam ederim diye düşündü olmadı tren kaçtı. Kendin istedin istemesen kim yollardı gayet iyiydin
    Cevapla
  • istanbul sokakları 7 saat önce Şikayet Et
    söylemiyor ama mekanı beğenmediği istanbuldan uzak kalmak istemediğinden yapımcıda bir formül bulup diziden ayırdı bence selma öğretmen ondan daha kaliteli biri tanerede uyuyor muammer ayrıldı yoklada döndü ayrıldı yoklarda bu diziden ayrılan yok oluyor piyasadan
    Cevapla
  • Mehmet 8 saat önce Şikayet Et
    Şu dizide parasınıveya çekilen ortamı beğenmeyip gidenlerin tüm dizileri final yaptı. İyi ders oluyor bunlara.
    Cevapla
  • geçti..... 8 saat önce Şikayet Et
    insanlar gülsüm ali ilhanın diziden ayrılmaması için çok çabaladı ama ayrıldı artık geçti borun pazarı
    Cevapla
  • İnce HESAP 9 saat önce Şikayet Et
    seyirci oyuncu karekteri oturuyor, sevilen dizi idi, oyuncu değişince seyircide diziden soğuyor, aynı oyuncunun devam etmesi açısından iyi olur diye düşünmekteyim.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
HÜDAPAR Genel Başkanı'ndan Bahçeli yorumu!
Son dakika: MEB'den sürpriz karar: Geçme puanları değişti!