Filiz Akın'ın sağlık durumuyla ilgili gelişme duyuruldu! 42 gün boyunca...

81 yaşındaki Yeşilçam oyuncusu Filiz Akın sağlık durumundaki aksaklıklar nedeniyle bir süredir hastanede tedavi altındaydı. Sevenleri büyük endişeye kapılan Filiz Akın'ın sağlık durumu ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı...

Filiz Akın'ın sağlık durumuyla ilgili gelişme duyuruldu! 42 gün boyunca...
Filiz Akın'ın sağlık durumuyla ilgili gelişme duyuruldu! 42 gün boyunca...
GİRİŞ 25.10.2024 16:21 GÜNCELLEME 25.10.2024 16:21
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Yeşilçam'ın unutulmaz isimleri arasında yer alan Filiz Akın, sevenlerini endişelendirecek sağlık problemleri ile gündemdeydi. Sol kulağının üst tarafındaki kanserli doku ve ses tellerinde yaşadığı sorunların sonrasında birçok ameliyata giren Akın, geçen günlerde hastane odasından paylaştığı fotoğraf ile sevenlerini kaygılandırmıştı. 

Filiz Akın'ın sağlık durumunun iyi olduğu ve bundan dolayı da taburcu edildiği öğrenildi. Filiz Akın sosyal medya hesabından "Herkese Merhaba" notunu paylaştı ve taburcu olduğunun müjdesini verdi. 

Çağla Şıkel'den kötü haber! Üstelik aylardır gizliyormuşÇağla Şıkel'den kötü haber! Üstelik aylardır gizliyormuş

42 GÜN HABER ALINAMAMIŞTI

Geçtiğimiz günlerde Filiz Akın'dan 42 gün boyunca haber alınamayışı sevenleri için endişe meydana getirmişti. Sağlık durumu merak edilince, Filiz Akın sosyal medya hesabından, Bodrum'da hastane odasında çektirdiği fotoğrafı paylaşarak altına 'İyiyim' notu düşmüştü. 

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 13
  • Misafir 3 saat önce Şikayet Et
    Allah'ım hidâyet nasip etsin
    Cevapla
  • Hüseyin 8 saat önce Şikayet Et
    Filiz Akın denince aklıma eşinin konsolos olduğu binaya baş örtülü bayanların alınmayısı
    Cevapla
  • Evim34 11 saat önce Şikayet Et
    her nefis ölümü tadacaktır. senin gibi
    Cevapla
  • MSFR. 11 saat önce Şikayet Et
    Ne endişeye kapılıyorsunuz Allah ölümünde hayırlısını versin ,rabbim süründürmesin Ne demiş atalar 2 gün yatak 3. gün toprak .
    Cevapla
  • Mert 11 saat önce Şikayet Et
    Yıkılmadım ayaktayım!! Daha 170 yaşına gireceğim günleri görmek istiyorum !
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
 'Yenidoğan Çetesi'ne yönelik hazırlanan iddianame kabul edildi
Terör örgütü PKK, TUSAŞ'a yapılan alçak saldırıyı üstlendi