Müge Anlı'dan TUSAŞ açıklaması! Hain saldırı hakkında bakın ne dedi

Yaptığı yorumlar, aydınlattığı dosyalar ve açıklamaları ile gündemden düşmeyen Müge Anlı bu kez da TUSAŞ'a düzenlenen saldırı hakkında konuştu. Konuya ilişkin açıklama Müge Anlı, yine açıklaması ile adından söz ettirdi.

Müge Anlı'dan TUSAŞ açıklaması! Hain saldırı hakkında bakın ne dedi
Müge Anlı'dan TUSAŞ açıklaması! Hain saldırı hakkında bakın ne dedi
GİRİŞ 25.10.2024 13:49 GÜNCELLEME 25.10.2024 13:50
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Müge Anlı yine açtı ağzını. Ankara'da TUSAŞ'a yönelik gerçekleşen saldırının ardından bir açıklama da araştırmacı ve gazeteci Müge Anlı'dan geldi. 

Müge Anlı, Ankara'nın Kahramankazan ilçesinde bulunan Türk Havacılık ve Uzay Sanayii AŞ.'ye (TUSAŞ) yapılan hain terör saldırısının ardından 5 vatandaşın şehit oldu, 22 vatandaşın ise yaralanması hakkında konuştu. 

Müge Anlı ile Tatlı Sert programına siyah kıyafeti ile hüzünlü bir giriş yapan sunucu, 

Herkese günaydın! Ne yazık ki yine üzüntülüyüz bu sabah. Terör yine canımızı çok yaktı. Ankara'daki saldırıda 5 şehidimize Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar, yakınlarına sabırlar diliyorum hepimizin adına. Hepimizin başı sağ olsun. Dileriz bir daha böyle üzücü olaylarla karşılaşmayalım. Her zamanki gibi bu temennimizi yinelemek istiyorum. son olsun. Son olsun. son olsun. 

Zahide Güçlü kimdir ve kaç yaşındadır? Eşi kim? Zahide Güçlü'nün biyografisiZahide Güçlü kimdir ve kaç yaşındadır? Eşi kim? Zahide Güçlü'nün biyografisi

Müge Anlı'nın sosyal medya üzerinden paylaşım yaptı. İşte, o paylaşım: 

Başımız sağ olsun... Terör yine canımızı yaktı. Ankara'da gerçekleşen hain saldırı hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar diliyorum.

Filiz Akın'ın sağlık durumuyla ilgili gelişme duyuruldu! 42 günden beri... Filiz Akın'ın sağlık durumuyla ilgili gelişme duyuruldu! 42 günden beri...

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 1
  • Hyr 23 saat önce Şikayet Et
    asacaksın apoyu. depreşeni de temizleyeceksin.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Kritik tesisler nasıl korunuyor? Eray Güçlüer uyardı.. Açık kaynak istihbaratına dikkat!
PKK saldırı açıklamasında ne mesaj verdi! MİA Başkanı Köse Haber7'ye konuştu