İşte dünyanın en korkak köpeği!

Dünya internette son günlerin en çok izlenen videolarıdan biri olan, kediden korkarak başka köpeklerin arkasına saklanan ve titreyen köpeği konuşuyor...

GİRİŞ 19.01.2012 17:30 GÜNCELLEME 19.01.2012 17:30
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Amatör çekimle kaydedildikten sonra internette paylaşılan bir video son günlerde internetin en çok izlenen hayvan görüntülerinden biri oldu. Görüntünün kahramanları bir Fransız buldog köpeği ile bir kedi.

Merdivenin başında durarak kedinin yukarı çıkmasını engelleyen köpek, başına geleceklerden habersiz bir şekilde havlamasını sürdürüyordu ancak ne bir anda saldırıya geçen kedi, köpeğin doğduğuna pişman etti. Görmeye pek alışık olmadığımız bir şekilde kedi köpeği kovalarken, kediden kaçan Fransız buldog, bir başka köpeğin arkasına saklanarak kurtulmaya çalıştı.

Kedinin karşısında sinen ve bakışlarıyla korkusunu belli eden köpek, belki de dünyanın en korkak köpeği olarak kayda geçiyordu.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 3
  • Asuzen 12 yıl önce Şikayet Et
    Ne de olsa!. Ne de olsa fransız. Başka ne beklenirki?
    Cevapla
  • mert 12 yıl önce Şikayet Et
    ne diyeyim. hem güldüm hemde ACIDIM köpege. Kedinin sonraki tavrina dikkat ederseniz külhanbeyli gibi gidiyor yerine. Kediler cok AKILLIDIR. Nankör gibi görünsede aslinda cok AKILLIDIRLAR.
    Cevapla
  • Gülderyası 12 yıl önce Şikayet Et
    Evdeki durum!. Tahminime göre, böyle bir hayvanatbahçesi vari evde, hayvanlar kişiliklerini şaşırmış, bir şekilde evrimleşmeye başlamışlar. :)
    Cevapla
DİĞER HABERLER
CHP'li Afyonkarahisar Belediyesi'nden rüşvet ve şantaj skandalı!
Lübnan'da panik sürüyor! Askerler şüpheli cihazı patlattı