Öfkeli boğa matadoru yerden yere vurdu

Kolombiya'daki bir boğa güreşi gösterisinde öfkeli boğanın boynuz darbelerine maruz kalan matador ölümden döndü.

GİRİŞ 07.01.2013 08:42 GÜNCELLEME 07.01.2013 13:25
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Olay, geçtiğimiz Cuma günü Duitima kentindeki Toros Cesar Rincon arenasında meydana geldi. Sırtına saplanan şişler yüzünden iyice öfkelenen boğa, kırmızı pelerini kendinden hayli emin şekilde kullanan matador Alejandro Gaviria'ya aniden saldırdı. Gözünü kan bürüyen boğa, matador Gaviria'yı boynuzlarıyla kaldırdıktan sonra yerden yere vurdu. Çevredeki görevlilerin yardımıyla kurtulan matadorun hastaneye kaldırıldığı, sol uyluk kemiğinden yaralandığı öğrenildi. Yaşananlar an be an kameralara yansıdı.

Boğa güreşleri, hayvan hakları savunucularının bütün tepkilerine rağmen Kolombiya'da yasal olarak düzenleniyor.

KAYNAK: CİHAN
YORUMLAR 5
  • esat hayaloğlu 11 yıl önce Şikayet Et
    dönmeyeydi iyiydi. ALLAH belalarını versin, hayvanlara yaptıkları eziyete bak... kimse bu herifleri görmez anca kurban bayramına laf ederler.
    Cevapla
  • celal okur 11 yıl önce Şikayet Et
    kötüler için yaşasın cehennem!. bunlarda insanlık falan kalmamış! karşındaki can taşıyor,can!senin canın nasıl kıymetli ise onunki de öyle!vahşiler! keşke o hayvan kalbine taksaydı boynuzların! yarın iyileşince daha bir kahraman! olarak yine can yakmaya devam!
    Cevapla
  • cihat genç 11 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH belasını versın bunların. hayvan hakları savucuları yıllardır neredesınız.... ALLAH sızı de kahretsın.
    Cevapla
  • engin mehmet özertan 11 yıl önce Şikayet Et
    haksızlık ediyorsunuz.... "gözünü kan bürümüş boğa" ifadesi çok yanlış. sen hayvanın sırtına bir sürü kılıç sapla, hayvanın sırtını kan gölüne döndür. sonra da hayvan kendini savununca gözünü kan bürümüş olsun....
    Cevapla
  • karib99 11 yıl önce Şikayet Et
    geber. böyle iki ayaklı canavarların gebermesi lazım. bu masum hayvanlar ALLAHın bize bir emaneti. saçma sapan yarışmalarla(horoz, köpek, boğa vb. dövüş ve güreşleri gibi) onlara eziyet eden adiler ve destekçileri elbette kıyamet günü cezalarını göreceklerdir. türkiye de de bu zulümler yapılıyor. ALLAH topunun belasını versin inşALLAH..
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Almanya'dan çarpıcı israil kararı! Resmen durduruldu
Uzmanlar açıkladı! Bu ürünler bombaya dönüşebilir