AK Partililer kesin olarak teşhisi koydu

Parti yönetimi, Kabine'nin bile sonradan öğrendiği operasyonla ilgili çarpıcı tespitlerde bulundu: Emniyet'in içerisinde 'cunta' var!

AK Partililer kesin olarak teşhisi koydu
AK Partililer kesin olarak teşhisi koydu
GİRİŞ 20.12.2013 08:45 GÜNCELLEME 20.12.2013 11:00
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın bazı bakan ve parti yöneticileri ile önceki gün parti genel merkezinde son operasyonları değerlendirdiği toplantıda önemli analizler yapıldı. Değerlendirmelerde öne çıkan tespitler ve alınan kararlar şöyle:

"SEÇİMLERE KADAR ŞANTAJLAR GELECEK"

"TSK'da geçmişte olan cunta (Balyoz-Ergenekon) yapısına benzer bir yapı Emniyet'te var. Bu yapıyla ilgili bazı bulgular zaten vardı. Son operasyonlarla bu görüntü netleşti. Bu yapılanmayı ortadan kaldırmak için sonuna kadar gidilecek. Arkasında kimlerin olduğu ortaya çıkarılacak. Seçimlere kadar yeni şantaj ve tehditler gündeme gelebilir. Her türlü girişime hazırlıklı olunacak. Muhalefetin kamuoyunda oluşturmaya çalışacağı "AK Parti yolsuzluklara bulaştı" algısına karşı tedbir alınacak.

"ŞİMDİ HEDEF AK PARTİSİZ TÜRKİYE"

Her platformda, yolsuzluğa taviz verilmeyeceği vurgulanacak. Gezi Parkı olayları ile yaşanan gelişmelerin hedefi direkt Başbakan'dı, son olaylarla artık AK Parti de hedef durumuna getirildi. Şimdiye kadar Erdoğan'sız AK Parti isteniyordu, şimdi ise AK Parti'siz Türkiye hedefleniyor..."

KAYNAK: TÜRKİYE GAZETESİ
YORUMLAR 1
  • ayhandemir 10 yıl önce Şikayet Et
    devam usta devam allahına kurban . aman kim ne halt ederse etsin boşver kim ne söylerse söylesin herkes size inanıyor ve sizlere güveniyorlar sonuna kadar arkandayız devam
    Cevapla
DİĞER HABERLER
ABD'nin skandal GKRY kararına Türkiye'den tepki!
Nasrallah öldürüldü! Hizbullah'ın muhtemel yeni lideri!