Yok artık! Uçan kalemle hile yapacaklar

Melih Gökçek canlı yayında tüyler ürpeten açıklamalar yaptı.

GİRİŞ 11.03.2014 23:13 GÜNCELLEME 12.03.2014 16:20
Bu Habere 22 Yorum Yapılmış

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı ve başkan adayı Melih Gökçek, Ülke TV'de Turgay Güler'in sorularını cevaplandırdı. 

Gökçek, seçimlerde bazı marjinal grupların hile yapmaya çalışacaklarını, bunun için şu sıralar eğitimden geçirildiklerini belirtti.

Melih Gökçek o hileleri maddeler halinde şöyle sıraladı:

* Bir kere sandık başında kesinlikle bol miktarda olay çıkartacaklar. Kendi aralarında yapmış oldukları toplantılarda özel eğitimler yapmaya başladılar. Bu, kendiliğinden olan bir olay değil, yurtdışı kaynaklı ve destekli bir olay.

SAHTE PUSULA

* Yabancı basına ve sosyal medyaya servis edilmek üzere mühür basılmış sahte pusulalar yapacaklar. Bas bas bağıracaklar, ortalığı birbirine katacaklar. Özellikle AK Parti'nin yüksek oranda kazanacağı tahmin edilen sandıklara, ceplerde getirilmiş AK Parti için mühürlenmiş sahte pusulalar atacaklar. Kullanılan oy sayısı ile çıkan zarf sayısı birbirini tutmadığı için sayma karışıklığı ve arbede çıkmasını hedefleyecekler.

UÇAN KALEME DİKKAT!

* Ve en önemlisi, bunu dün öğrendik. Bütün vatandaşlarımızı şimdiden ikaz ediyorum. İlk defa söylüyorum bunu. Tüylerim ürperdi. Kalem var yazıyorsunuz, özellikle bundan Çin'de çok satılır Çin'e her giden ondan alır sırf millete şaka yapmak için.

Yazı yazarsınız, yarım saat, bir saat sonra bir de bakarsınız yazı yok. Böyle bir hileyi kesinlikle düşünüyorlar. Toplama rakamları vardır yukarıdan aşağıya doğru. Partilerin oyları alt alta yazılır, en alta toplam rakam yazılır. İmzalar atılır. İmzalar hakiki kalemle atılıyor.

Üste yazılan rakamlar tamamen uçan kalemle yazılıyor. Sonra, sandığı YSK'ya götürecek elemenlar yolda bunları değiştirecekler. 

Bakın tekrar söylüyorum, uçan kalemle hile yapılacak. Bu kesin, net bilgidir. Bütün Türkiye'nin uçan kalemle yazılmasına müsade etmemesi lazım. Ve bütün vatandaşlarımızı, seçim günü saat 17:00'de sandık başına davet ediyorum. Herkes kendi sandığının başında beklemeli.

KAMERLARLA KAYIT ALACAKLAR

* Muhalefet bu sandıklarda kendi cep telefonlarıyla görüntü kaydı alacak, kapıda hazır bekleyen kameralara hile hakkında beyanatlar verecekler. Amaç şaibe çıkarmak, kamuoyuna hile söylentisini yaymak. İnternet ortamında bazı portallardan da yabancı basına canlı servis yapılacak. Seçimde hile var imajı verilecek.

PARAYLA AK PARTİ PROPAGANDASI YAPILACAK

* Seçim sandıklarına yakın noktalarda seçmenlere para verip AK Parti propagandası yapan kişiler belirecek. Bunları doğal vatandaşın kayda alması beklenecek. Olmaması halinde kendi kayıtlarını yapıp şaibe algısı oluşturacaklar. 

* Para aldım, oy çaldım, sahte liste hazırladım gibi itiraflar yapacak kurbanlar hazırlıyorlar.

* Özellikle bazı yerlerde mezhepsel saldırılar, barikat kurmalar, yangın çıkarmak, toplum polisini mahalleye çekmek gibi karışıklıklar planlanıyor.

* Hükümetin küçük olayları abartıp, vatandaşın oy kullanmaya gitmesini engellediği algısını oluşturmaya çalışacaklar.

BAŞBAKAN'IN RESMİ ÖPTÜRÜLEREK KAMUOYUNA YAYILACAK

* Çok enteresan bir şey. Bunu dahi mizanse etmişler. Bir bodrumda, maskeli kişiler tarafından dövülerek Tayyip Erdoğan'ın resmi öptürülen olay mizanseni planlıyorlar. Bunu kamuoyuna yayacaklar.

* Bol bol elektrik sabotajları olacak. İktidar elektrikleri keserek hile yapıyor diyecekler.

SANDIKLAR KAÇIRILACAK

* Sandıkları kaçırma, sandıkları kundaklama niyetleri var. Özellikle AK Parti'nin çok oy aldığı yerlerde bunlar yapılacak.

İşte Gökçek'in Ülke TV ekranlarında yaptığı o önemli açıklamalar;

YORUMLAR 22
  • Vicdani Ret 10 yıl önce Şikayet Et
    Muharrem Tosun Bey'e 2. Sözlerinizi hiddetli buldum oysa amacım sizi rencide etmek değil uyarmaktır.Bu arada ben size neyi anlatmaya çalışıyorum siz besmelenin faziletinden bahsediyorsunuz.Sanki onu bilmeyen varmış gibi.Allah'ı şahit tuttuğunuz konu demokrasi,sandık,oy,siyaset vs. Allah Resulü(sav) demokrat değildi oy vermedi,Sadece müslümandı. Birçok insan kabul etmese de demokrasi ile islam beraber olamaz. Komünist islam olamayacağı gibi Demokrat İslam da yoktur.Siz demokrasiyi Allah'ın adı ile meşrulaştırmaktasınız.Bu Allaha ve dinine iftira olur. İlmime gelince Diyanet gibi bir kurumu standartların çok altında görüyorum.Buhari-müslim ve birçok alime ait kitapları okudum.İlmim gayet yerinde ama maalesef siz ne demek istediğimi dahi anlamayarak ilmi seviyenizi tespit ettiniz.Sizinle bu standartlarda zaten bu tür akidevi meseleleri konuşamam.Bence siz diyanetten sıyrılıp iyice araştırın.Saygılarımla
    Cevapla
  • mehmet coşkun 10 yıl önce Şikayet Et
    muharrem tosun. besmele yi siyasete alet etme bari sizler nasıl dindarlarsınız burda besmele cekerek sırf sizden değil diye insanlara saydırıyorsunuz ayıp ayıp...
    Cevapla
  • muharrem tosun 10 yıl önce Şikayet Et
    بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِ Bismillahirrahmanirrahim . vijdani ret kardeş yaşımın belli bir seviyede oldugunu düşünüyor ve düşüncede samimi sen yorumuna katılmıyor aksine ben yorum yapan kardeşlerim tamamını besmele ile başlaması temnni ederdim fazla söze gerek yok: Euzübillahimineşşeytanirracim :::: demek, Allah'ın rahmetinden uzak olan ve gazabına uğrayarak dünyada ve ahirette helak olan şeytandan, Allahü teâlâya sığınırım, korunurum, yardım beklerim. Ona haykırır, feryat ederim demektir. Bismillahirrahmanirrahim::::::: demek ise, her var olana, onu yaratmakla ve varlıkta durdurmakla, yok olmaktan korumakla iyilik etmiş olan Allahü teâlânın yardımı ile, bu işimi yapabiliyorum demektir. BESMELE İLE YORUM YAPMAMDAN RAHATSIZ OLANLAR MÜMİNLERİN BAŞKA NEDEN YAPMASINDAN RAHATSSIZ OLDUGUNU SÖYLESİNDE BİLELİM ...besmelenin faziletini bilmemek...sahih bilenler sorgula diyanet işleri sor en azından
    Cevapla
  • Vicdani Ret 10 yıl önce Şikayet Et
    Muharrem Tosun Bey'e. Yaşınızın olgun olduğunu yada beni anlayacak olgunlukta olduğunuzu farzederek sizi bir konuda uyarmak istiyorum. Dikkatimi çekti her yorumunuzun başlığını besmele ile yazıyorsunuz. Bu ilk bakışta çok hoş görünebilir bir müslüman açıcısından.Ama eğer islami konulara vakıfsanız ,eğer biraz tefsir karıştırmışsanız bilmeniz gerekir ki besmele basit bir girizgah değildir.Bir şeye Allah'ın adı ile başlamak alimlerin izahatlarına göre bizatihi o konuda Allah'ı şahit tutmaktır.Yani siz besmele ile başladığınız bir konuda şöyle demiş oluyorsunuz "Allah'ım şahit ol, seni şahit tutarım ki bu konuda senin istediğin senin razı olduğun sözleri söyleyecek filleri icra edeceğim.Senin gönderdiğin kitabın peygamberin ve dinin gerektirdiği şekilde konuşacağım" demektesiniz. Allah'ı şahit tuttuğunuz konulara dikkat ediniz.Bence besmele yerine konuya uygun bir başlık kullanabilirsiniz. Saygılarımla
    Cevapla
  • muharrem tosun 10 yıl önce Şikayet Et
    بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِBismillahirrahmanirrahim. uçan mürekkep hilesi 5 gün önceden duydugum bir hile duyunca inanmakda sok olsakda ysk sarıyerde almış oldugu karar göz önüne alındıgında uçuk bir olay olmadıgını görecegiz. burası türkiye amaç ikdidarı meşru yoldan götürülemiyor ise meşru olmayan yoldan götürmek için kimlerin bir oldugu aşikar .. olmayacak ucuyor diye düşündüğümüz şeyler yaşıyoruz son 1. yol içinde . agaç bahanesi ile neler oldugu görmezden gelemeyiz....
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan boykot konulu paylaşım: Filistinli kardeşlerimizin yanındayız
Özgür Özel'den 'ezan' çıkışı! Peki gerçek ne?