'Hükümeti alaşağı edeceğiz'e inceleme

İçişleri Bakanlığı, Antalya İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay İsmail Ekici’ye ait olduğu iddia edilen şok ses kaydıyla ilgili 2 müfettiş görevlendirdi.

'Hükümeti alaşağı edeceğiz'e inceleme
'Hükümeti alaşağı edeceğiz'e inceleme
GİRİŞ 13.05.2011 18:18 GÜNCELLEME 13.05.2011 18:18
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Jandarma Genel Komutanlığı’ndan da bir müfettişin görevlendirildiği müfettişler, Albay’ın ses kaydını inceleyecek.

İnternete düşen ve Ekici’ye ait olduğu iddia edilen ses kaydında şu ifadeler yer alıyor: “Bu saatten sonra hiçbir şey eskisi gibi olmaz. Bundan sonra yapılacak tek şey fazla miktarda güç kullanıp kafalarını ezmek. Bu hükümetle bu iş olmaz. Bu hükümetin derhal alaşağı edilmesi lazım arkadaşlar, başka çare yok yani gerekirsi biz yaparız.”

KAYNAK: CİHAN
YORUMLAR 12
  • fatih 13 yıl önce Şikayet Et
    herkes işini yapsa. eğer iddialar gerçekse birinin bu adama asıl işinin askerlik olduğunu öğretmesi lazım ama heralde kendini siyasetçi zannetmiş olucak ki siyaset yapılacak adresi şaşırmış gerçi onuda becerememiş kafaları ezmekten falan bahsediyor. böyle siyasette olmaz
    Cevapla
  • Ahmet Gül 13 yıl önce Şikayet Et
    Ordumuzun icindeki bu hainler kim?. Türkiyenin % 50 sine yakin vatandasin sectigi hükümeti düsman gören kisiler milletin YARISINI düsman görüyordur demek . Kimi ergenekon kimi balyoz ile millete vurmaya calisiyor. hemde bunlar göz bebegimiz dedigimiz ordunun icinde.Bunlar bizi düsmana teslim ederler bile. Birde bunlara aslan gibi delikanli cocuklarimizi teslim ediyoruz. Balyozcularin hanimlarinin sokaklarda yaptiklarini gördük milletin parasiyla millete hakaret ediyorlar .cünkü hep böyle yasadilar ne soran ne arastiran vardi millet calisir bunlar savururdu anlasilan . yeni anayasayla bu kuruma bir gem vurmanin zanmani gelmistir artik . ordumuzun icindeki dürüst Subaylarin ellerinden hürmetle öperim, cürüklerinkine tükürürüm .
    Cevapla
  • dekokrasi 13 yıl önce Şikayet Et
    ak partiye oy vermek göreve dönüştü... derin güçlere özgürlük isteyen muhalefet başarılı olursa 1940lara döneriz...
    Cevapla
  • karaşahin 13 yıl önce Şikayet Et
    mehmet yazıcı. Çok çok doğru bir yorum yapmış mehmet bey Bu şekil orta ve üst düzey görevlere getirilen herkesin gerçek seceresi açıklanmalı ki kimin nesi imiş bilinsin Ayrıca görüşlerini gittiği çizgiyi beğenmesem de bunların hiçbirisinde Pamuk paşanın tırnağı kadar yürek yok Adam destekleyenim var yok demeden işi olması gerektiği şekilde yürütüyor. Bu yüzden gerçekten saygı duyuyorum Bunlar ise benim taktığım yıldızla benim verdiğim makam ve araba ile egolarını asıl işlerindeki beceriksizlikleri yüzünden tatmin peşindeler
    Cevapla
  • Cafer UÇA 13 yıl önce Şikayet Et
    Bizler gibi bencil millete bu insanlar az bile yapmışlar. Menfaat uğruna boyun eğersek şikayet etmeye de hakkımızın olmadığıdır.-1. 950 öncesi devletin bütün yönetim mekanizması kontrolleri altında kadrolaştırılmıştı. Meclisi kontrol altına alacak sistemin oluşturulması unutulmuştu. Seçim sonu Menderes hükümeti kuruldu bir daha seçimle hükümet olamayacaklarını anlayan Chp. Ortamı germeye ve darbe zemini hazırlıkları, arkasından ABD nin de desteği ile 960 darbesi. Darbe sonunda, meçlisi kontrol altına alınmasını sistemi yürürlüğe kondu. Hangi hükümet gelirse gelsin denetim altına alınacak bütün sistem oluşturulacaktı. 27 Mayıs darbesi organizatörlerinden ve radyodan darbe metnini okuyan Albay Türkeşi ve arkadaşlarını Atatürkçü Kemalist olmalarından dolayı İnönü nün baskısı ile ulusalcılar ordudan uzaklaştırdılar. Bundan sonra CHP gizli hükümet olma statüsünü, derin devlet olarak askerlerle birlikte sürdürecekti. Rejimin tam oturtulabilmesi için halkın bir şekilde huzursuz olması ve mevcut sistemden bıktırılacak radikal bir kararla 28 Şubat gibi hareketle Müslümanlığın sonlandırılma hareketi komünizm başlatılacaktı.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Fidan'dan İsrail'e: Uluslararası barış ve güvenliğe tehdit haline gelmiştir
Bakan Şimşek savunma payı açıklaması: Caydırıcılık gücünü artırmalıyız