Nükhet Hotar'dan engelli mesajı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nükhet Hotar ''Önemli olan fiziksel engeller değil, kalplerdeki engellerdir. Biz bunları kaldırmaya talip olduk ve önemli ölçüde başarılı olduk'' dedi.

Nükhet Hotar'dan engelli mesajı
Nükhet Hotar'dan engelli mesajı
GİRİŞ 16.05.2011 22:54 GÜNCELLEME 16.05.2011 22:54
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

AK Parti İl Sosyal İşler Başkanlığı tarafından, Kaya İzmir Otel'de, Engelliler Haftası kapsamında ''Engelliler Gecesi'' düzenlendi.

Geceye AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nükhet Hotar, Eski Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, İzmir milletvekili adayları, AK Parti İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay ile Pegasus Havayolları Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sabancı da katıldı.

Binali Yıldırım, salonda engelli vatandaşlarla bir süre sohbet etti, babasının kucağında gelen ve gelişim bozukluğu olan 9 yaşındaki yaklaşık 60 santimetre boyundaki Ali Kavak'ı kucağına aldı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Zihinsel Engelliler Mehteran Takımı'nın gösterisi ile başlayan programda, engelli Bilal Göregen darbuka dinletisi sundu. Binali Yıldırım, Göregen'e plaket verdi.

Gecede konuşan görme engelli sanatçı Metin Şentürk, 10-16 Mayıs'ın Engelliler Haftası olduğunu, 10 Mayıs'ın evlilik yıl dönümü, 16 Mayıs'ın da doğum günü olması nedeniyle bu tarihlerin kendisi için özel olduğunu söyledi. Şentürk, konuşmasının ardından iki şarkısını seslendirdi. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hotar, Şentürk'e plaket verdi.

Sabahat Akşıray Otistik Çocuklar Eğitim Merkezi ritm grubunun gösterisi ardından konuşan Hotar, engelli vatandaşlarla ilgili farkındalık oluşturmak için çeşitli programlar hazırladıklarını, onları ziyaret ettiklerini kaydetti. Hotar, ''Önemli fiziksel engeller değil, kalplerdeki engellerdir. Biz bunları kaldırmaya talip olduk ve önemli ölçüde başarılı olduk'' dedi.

Dünya Engelli Vücut Geliştirme Şampiyonu ve AK Parti İzmir 2. Bölge Milletvekili Adayı Tolga Murat Balıkçı da gecenin hazırlanmasından duyduğu mutluluğu dile getirdi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 1
  • Hakan CANTÜRK 13 yıl önce Şikayet Et
    YALANDAN KİM ÖLMÜŞ. bazen dal kavuklar konuşunca sinirleniyorum madem engellilere yardım ediyorsunuz söyleyin ben neden emekli olamıyorum raporum var ama vergi indiriminden faydalanamadığım için emekli olamıyor ve engellli kadrosunda çalışıyorum hakkımı yerek nereye varacaksınız 1999 yılında aldığım süreklidir ağır iş yapamaz raporumla emekli olamıyorum cevap bekliyorum engellileri koruduğunu ida eden siyasetçilerden
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Bahçeli '100 il, 1000 ilçe' açıklaması yapmıştı! İl olması beklenen 19 ilçe belli oldu
Son dakika haberi... İsrail şokta! Peş peşe duyurdular: Çok sayıda İsrail askeri öldürüldü