Çağlayan'dan muhtarlara güvence

Devlet Bakanı Zafer Çağlayan, muhtarların özlük hakları için çalıştıklarını bildirdi.

Çağlayan'dan muhtarlara güvence
Çağlayan'dan muhtarlara güvence
GİRİŞ 22.05.2011 04:02 GÜNCELLEME 22.05.2011 04:02

Bakan Çağlayan, seçim çalışmalarını sürdürdüğü Mersin'in Anamur ilçesinde, Ak Parti ilçe yönetim kurulu üyesi Songül Demirel'in oğlu Nurettin Demirel'in Öğretmenevinde düzenlenen sünnet düğününe katıldı.

Burada davetlileri selamlayan Çağlayan, Nurettin Demirel'e çeyrek altın takarak bir süre sohbet etti. Bir düğün salonunda gerçekleştirilen Mustafa Kocabaş-Pınar Gökşen çiftinin düğününü de katılan Çağlayan, çifte çeyrek altın takarak nasihatte bulundu.

Genç çiftlere mutluluk dileyen Çağlayan, ''Sizlerden vatanına, milletine, devletine, bayrağına, birlik ve beraberliğimize bağlı evlatlar istiyoruz. Ama Başbakanımızın dediği gibi en az üç tane çocuk yapın. Çünkü Türkiye'nin genç nüfusa ihtiyacı var. Ülkemizin en büyük şansı genç nüfusunun olması. Çünkü Avrupa'da genç nüfus yok. Şirketler kapanıyor, üretim yapamıyorlar. Burada en güzel nokta Türkiye'nin genç nüfusu olacak. Başbakanımızın en az üç demesi bundandır'' diye konuştu.

Daha sonra bir restoranda düzenlenen yemekte muhtarlar ve partililerle bir araya gelen Çağlayan, buradaki konuşmasında da muhtarların devletin ve hükümetin en ücra yerlerdeki gözü kulağı olduğunu söyleyerek, ''Muhtarların özlük hakları için çalışıyoruz. Seçimden sonra köy kanununu çıkararak sizlerin sorunlarını çözeceğiz. Sizlere güveniyoruz. Seçimden sonra bizim sözümüze itibar edip etmediğiniz daha iyi anlaşılacak'' dedi.

AA

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Bir ülkeden İsrail'e kınama! Tüm ülkelere resmen çağrı yaptılar
Merkez'in hamlesi sonrası yarış kızıştı! 11 bankadan sıfır faizli kredi kararı