Kılıçdaroğlu'na 22 otobüsle destek

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Diyarbakır'da düzenlediği mitinge destek için Adana'dan 22 otobüs dolusu partili geldi.

Kılıçdaroğlu'na 22 otobüsle destek
Kılıçdaroğlu'na 22 otobüsle destek
GİRİŞ 31.05.2011 17:53 GÜNCELLEME 31.05.2011 17:53
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

12 Haziran genel seçimleri nedeniyle Diyarbakır'da bugün CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun katılımıyla İstasyon Meydanı'nda miting düzenlendi.

Kılıçdaroğlu'na destek için Diyarbakır'a yaklaşık 523 kilometre uzaklıkta bulunan Adana'dan 22 otobüs dolusu partili gelirken, mitinge katılımın az olduğu ve çevre illerden de katılımların olması dikkat çekti. Adana'dan Diyarbakır'a gelerek mitinge katılanlar, Diyarbakırlıların göstermiş olduğu ilgiye teşekkür ederek, "Miting çok güzeldi. Adana'dan geliyoruz buraya. Kılıçdaroğlu'na destek vermek amacıyla geldik" dediler.

İHA

YORUMLAR 12
  • allo hasan 13 yıl önce Şikayet Et
    pes doğrusu pes yani. haberin nersinde mhp ile ilgili bir şey var ben baştan sonra okudum amam bulamdım ama bıraya yazanalr demekki gizlelen yzılarıda okuyorlar maşallah bu ne marifet chp nin otobüsü üzerinden mhp ye bulaşmak ne oldu zaten baraj maltında kalmıyormu bu parti daha niye bu telaşınız
    Cevapla
  • muhittin muhtar 13 yıl önce Şikayet Et
    seçimede 22 otobüs oy taşırsın artık))). deplasmana giden takım taraftarları bile daha fazla otobüsle gidiyor deplasmana.. kılıçtaroğlu son seçiminiz olacak bu seçim artık!! bütün saçmalıklarını yapmaya devam et! sana bir tavsiyem var bırak mitingleri felanda sen nerde oy kullanacaksın onu ezberle artık 12 gün kaldı anca ezberlersin sen)))
    Cevapla
  • MUSTAFA GÜLLÜ 13 yıl önce Şikayet Et
    SANDIKLARI NASIL DOLDURACAKSINIZ. meydanlar bu şekilde dolar, eskiden olsaydı bu yöntemle sandıklarıda doldururdunuz ama şimdi.....
    Cevapla
  • ayhan çimen 13 yıl önce Şikayet Et
    BTP-CHP-MHP NEDEN İTTİFAK ETTİ?. ittifak etmeleri Gayet normal .çünkü ittifak etmezlerse biliyorlar ki bu gidişle hiçbir zaman AKP den iktidarı alamazlar.düşünsenize yıllarca uğraş boşa kürek çek,ne kadar zor ve anlamsız.
    Cevapla
  • HalitBinVelit 13 yıl önce Şikayet Et
    Heyt be!!..Takviyeye bir iki... CHP.liler Miting alanlarını dolduramıyorlar başka illerden takviye geliyor!.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yeşiltepe'den skandal yorum! 'Çok sayıda sivilin zarar görebileceği endişesindeyim'
İran füzeleri Demir Kubbeyi aştı