Erdoğan'a Mersin'e gidişte sıkı önlem

Isparta'daki mitinginin ardından özel uçakla Adana Havalima'na gelip buradan Mersin'deki mitinge helikopterle geçen Başbakan Erdoğan için yoğun güvenlik önlemleri alındı.

Erdoğan'a Mersin'e gidişte sıkı önlem
Erdoğan'a Mersin'e gidişte sıkı önlem
GİRİŞ 02.06.2011 19:52 GÜNCELLEME 02.06.2011 19:52

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, bugün Isparta'da halta hitap ettikten sonra özel uçakla Adana'ya geldi. Başbakan gelmeden önce havalimanında yoğun güvenlik önlemleri alındı. Havalimanına giren milletvekilleri aracı da dahil bütün araçlar "cano" ve "çapkın" isimli özel bomba uzmanı köpekler tarafından tek tek arandı. Havalimanını gören hakim apartmanlara uzun namlulu silahlarla donatılmış özel harekat polisleri yerleştirildi. Başbakan'ın geçebileceği güzargahlara birer metre aralıklarla polis yerleştirdi.

Daha sonra Başbakan Erdoğan özel bir uçakla Adana Havalimanı'na indi ve buradan helikopterle halka hitap etmek için Mersin'e geçti. Havalimanının dışına çıkmayan başbakan için emniyet yaklaşık 500 polis görevlendirdi.

Başbakan Erdoğan'ı AK Parti Adana Milletvekilleri Ömer Çelik, Vahik Kirişci, Necdet Ünüvar, Fatoş Gürkan, Necati Çetinkaya ve çok sayıda partili karşıladı.

İHA

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İsrail, Sünni direniş liderlerinden Dahruc ve eşini öldürdü
Serhat Akın’a saldırı talimatının nereden geldiği ortaya çıktı! 250 bin TL'ye anlaşmışlar