Ensarioğlu: Yine aynı oyunu oynadılar

AK Parti Diyarbakır Milletvekili Galip Ensarioğlu, 13 askerin şehit olmasıyla ilgili olayların tesadüfi olmadığını söyledi.

Ensarioğlu: Yine aynı oyunu oynadılar
Ensarioğlu: Yine aynı oyunu oynadılar
GİRİŞ 14.07.2011 18:31 GÜNCELLEME 14.07.2011 18:31
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Habertürk'te canlı yayına  BDP'nin yemin krizi ve bu konuda atılan adımları konuşmak için geldiğini ancak aldığı acı haberle yıkıldığını söyleyen AK Parti Diyarbakır Milletvekili Galip Ensarioğlu'ndan sert tepki geldi.

Galip Ensarioğlu, Siyaset bunun için yapılmalı. BDP'liler Meclis'e bunun için gelmeli." dedi. Galip Ensarioğlu, geçmişte de benzer olayların yaşandığını, Türkiye'de demokrasinin gelişeceği, Avrupa ile müzakerelerin görüşüleceği, Anayasa'nın değişeceği, ve Türkiye'nin hayati önemli adımlarının atılacağı dönemlerde mutlaka saldırı oldu.

Bugün de BDP ile görüşmeler yapılıyor. BDP'nin Meclis'e gelmesi konuşuluyordu. Bunlar konuşulurken böyle bir haber alıyoruz. Birileri çözüm olmasın bu ülkede huzur olmasın peşindeler dedi.

Ensarioğlu, bu olayın Öcalan'a rağmen yapıldığını, Türkiye'de çözümsüzlükten beslenen hem ekonomik hem de ideolojik ranttan faydalanlanlar yine aynı oyunu oynadılar" dedi. Ensarioğlu Türkiye'nin çözümden başka çaresi yoktur. Seçimden sonra ölen PKK'li sayısı 30'un üzerinde YSK kararı sonrası ölen 2 kişi, ve bugün 13 asker şehit. Bugün çözümün dışında bir çaremiz yoktur." dedi. Ensarioğlu, BDP'lilerin tüm ölümlerden sorumlu olmaması için biran önce Meclis'e gelip yemin etmesi gerektiğini söyledi.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 4
  • Süleyman Üçok 13 yıl önce Şikayet Et
    gene. ergenekondur kesin sizin tavizlerinizle sizin bunlara verdiğiniz yüzle hiç ilgisi yoktur
    Cevapla
  • darbeleredurde 13 yıl önce Şikayet Et
    boş laflar. bu saldırılar öcalana rağmen yapılıyormuş kimi kandırıyor,kimi aklamaya çalışıyorsunuz ?
    Cevapla
  • şükrü ğüvenç 13 yıl önce Şikayet Et
    boşversene. asıl anlamyan tc devleti hala barışmış yav kiminle neyin barışı teröristle neyin barışı yıllarıdr anlamadım şimdi gene oyundan bahsediyorsunuz oyun yok terör terörlüğünü yapıyor suç devlette israilğibi bir birim oluşturalım dünyanın neresinde olursa olsunlar imha edelim karşımızda düzenli ordu olsa ok barış konuşalım kuzey ıraktaki kampları derhal imha edilmeli bizim için tehlikeli değilmi yoksa abd aynı sistemde değilmi yapmayın artık ve anlayın allah aşkına kiminle barış konuşacaksınız
    Cevapla
  • zararkes 13 yıl önce Şikayet Et
    Onları oraya gönderen komutan. Komutanlarını sorgulamalı. Artık böyle işlerin komutanlardan kaynaklandığını öğrendik.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Yılmaz'dan önemli açıklamalar: Enflasyonla mücadele, doğrudan yatırım, siber güvenlik...
Katliam cepheleri artan İsrail 10 bin asker açığı için Afrikalı mültecilerin peşinde!