Erdoğan ve Özel'in planlanmış toplantısı bitti

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın saat 14.00'da Genelkurmay Başkanvekili Orgeneral Necdet Özel ile ikili bir görüşme yaptı. Görüşme 1 saat 45 dakika sürdü.

Erdoğan ve Özel'in planlanmış toplantısı bitti
Erdoğan ve Özel'in planlanmış toplantısı bitti
GİRİŞ 01.08.2011 15:50 GÜNCELLEME 01.08.2011 15:50
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, YAŞ toplantısının öğleden sonraki bölümüne katılmadı.

Başbakan Erdoğan Genelkurmay Başkan Vekili Orgeneral Necdet Özel ile Resmi Konut'ta, saat 14.00'de, planlanmış bir görüşme gerçekleştirdi. Erdoğan ve Özel'in görüşmesi yaklaşık 1 saat 45 dakika sürdü.

Org. Özel, görüşme sonrası Genelkurmay Başkanlığı'na döndü. Özel'in bir kısım general ve üst rütbeli askerleri toplayıp görüşmelerde konuşulanları aktarması bekleniyor.

Ancak Erdoğan'la neler konuşulduğu bilinmiyor. Bunu önümüzdeki YAŞ toplantılarında alınacak kararlar gösterecek.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 3
  • Fatih çetin 13 yıl önce Şikayet Et
    Acıklamanın özeti yıne aynımı. Terörle mucadele kararlılıkla Sürdürelecektir..Artık bu soz klasık ve ınsanların alay ettigi söz oldu karnımız tok artık bu söze
    Cevapla
  • Kadim Kültür 13 yıl önce Şikayet Et
    Pkk ya büyük darbe gelecek İnşAllah. Hükümet rahat çalışacağı güvenilir bir Gen.Kur ile içeride düzenleme yaptıktan sonra PKK ya silah bırak çağrısının ardından esaslı bir temizlik harekatı ile pkk kafirlerine darbeyi indirir.
    Cevapla
  • sessiz çığlık 13 yıl önce Şikayet Et
    umarız ki. artık darbeler dönemi kapanmış bir türkiye olsun,silahlı kuvvetlerde suça bulaşan askerleri ordu evlerinde saklamak yerine onları adalete teslim eden yada suç işlemelerine engel olabilen bir ordumuz ve onun saygın kumandaları olsun.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Rusya'dan bölgeyi karıştıracak duyuru: Nükleer silah kullanabiliriz
10 ay boyunca dinlendi! İlk veriler analiz ediliyor