Baykal'a kazağını fırlattı şok etti VİDEO

CHP'nin eski genel başkanı Antalya milletvekili Deniz Baykal bayramlaşmaya gittiği Kemer'de bir partilinin ummadığı bir tepkisiyle karşılaştı.

GİRİŞ 10.11.2011 14:25 GÜNCELLEME 10.11.2011 14:25
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Bayramlaşmanın yapıldığı restorana gelen Erdal Saltık isimli eski partili, Baykal'ı eleştirdikten sonra omuzlarındaki kazağı üzerine fırlattı.

Antalya Milletvekili Deniz Baykal, Kurban Bayramı nedeniyle bulunduğu memleketi Antalya'nın Kemer ilçesinde 4 yıl önce partiden ihraç edilen bir kişinin tepkisi ile karşılaştı.

Baykal, CHP Antalya İl Başkanı Özer Ülken, İl Yönetim Kurulu üyeleri ve Antalya milletvekilleri Osman Kaptan, Gürkut Acar ve Arif Bulut, Kurban Bayramı'nın son gününde Antalya'nın batı ilçelerinde bayramlaşma gezisine çıktı. Gezinin son durağı olan Kemer'e dün akşam saat 21.00'de gelen Deniz Baykal ve beraberindekileri 50 kişilik partili grubu karşıladı.

Bayramlaşmanın sonuna doğru restorana gelen Erdal Saltık isimli eski bir partili, Deniz Baykal'ı geç geldiği için eleştirerek, bunun partililere saygısızlık olduğunu belirtti.

Daha sonra 2009 yerel seçimlerinde Mustafa Gül'ün adaylığının Baykal tarafından veto edilmesi sonucunda partinin Kemer'de kan kaybettiğini, bu tutumlar yüzünden MHP'nin güçlendiğini söyleyen Saltık, "Burada MHP 50 oy alamazken, 2009 seçimlerinden sonra binlerce gencin bozkurt işaretleri yaparak, sloganlar atarak MHP'li olduğu bir yerde, geçmiş dönemde CHP Genel Başkanı olmuş olsa dahi bir insana saygı duymamızı kimse bekleyemez burada" diyerek omuzlarındaki kazağı Deniz Baykal'a fırlattı. O anlarda partililer donup kaldı..

kullan

Kazak, İl Başkanı Özer Ülken tarafından yakalanırken, Erdal Saltık sözlerini, "Burada bir hakaret var, burada bir yanlışlık var, kimsenin buraya gelmeye hakkı yok" diye sürdürdü.

Saltık bazı partililer tarafından salondan uzaklaştırılırken, "Buradaki gençlerin Deniz Baykal'da ahı var. Kemer Deniz Baykal yüzünden bu halde. Herkes konuşacak bunu" diye bağırdı.

CHP Kemer İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Ersegün Çam, Erdal Saltık'ın 4 yıl önce partiden ihraç edildiğini söyledi. CHP Antalya İl Başkanı Özer Ülken de, "Biz bu arkadaşı tanıyoruz, ben genel başkanımın tevazusuna teşekkür ediyorum. Söz verdi, ama o da bunu böyle kullandı" diye konuştu.

İHA

YORUMLAR 6
  • Mustafa Karaca 12 yıl önce Şikayet Et
    Ey CHP'liler!!!. Ben ömrü hayatımda CHP'ye oy vermedim, bundan sonra da vermem sanırım. Fakat, şahsen CHP'li olsam, bugün partinizin başındaki adamı gördükten sonra, bu adamın kıymetini bilemediğinizden, ayaklarına kapanın da helallik dileyin derim...
    Cevapla
  • volkan hancı 12 yıl önce Şikayet Et
    bilmem ne demeli????. adamın neler dedigi degil siyasetcinin kalitesizligi cıkmıs ortaya gerçi yeni cıkmadı ama herseye elhamdülillah der devam eder
    Cevapla
  • elçuk e48serolrol 12 yıl önce Şikayet Et
    yourmsuz. adam deniz baykalı eleştiriyor deniz baykalın umrunda değil cep telefonuyla ilgileniyor.adam ise tam bir şovmen.bir de dikkatimi çeken şey adam söyleyeceklerini söyledikten sonra birileri kalkıp adamı dışarı almaya çalışıyor ....
    Cevapla
  • Ali Didim 12 yıl önce Şikayet Et
    Normal. Tc. Devleti'nin Bakanına yumurta yağmuruna tutuluyorsa, kazak atma bunun yanında birşey mi? Adam gayet medenice bazı şeyler anlatmış, adam Baykal efendi başını kaldırıp adama şöyle bir baksa belki adam o kadar tepki de göstermeycekti.
    Cevapla
  • ankaralı06 12 yıl önce Şikayet Et
    Antalyalı Hemşerilerin Bile Seni Desteklemiyor. Arkadaşlar Haberde Okudumda CHP Antalya Millet Vekili Deniz Baykala Partilinin Biri Eleştirmiş Arkadaşlar görüyormusunuz Deniz Baykalı Antalyalı Hemşerileri Bile Sevmiyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Gözlerini kaybeden Lübnan vatandaşları görüntülendi! İran detayına dikkat
Son dakika: Filistin'in teklifi BM'de kabul edildi! İsrail'e kötü haber