İstanbul

"Dur" ihtarına uymamanın bedelini ağır ödedi!

16:07 19 Eylül 2024 28 Yorum Var
"Dur" ihtarına uymamanın bedelini ağır ödedi!

İstanbul'da yapılan polis denetimi sırasında "dur" ihtarına uymayıp kaçan motosiklet sürücüne toplam 73 bin 799 TL para cezası verildi.

Beylikdüzü’nde 16.09.2024 tarihinde trafik kontrolü ve denetimi yapıldı. Denetim sırasına bir şahsın motosiklet ile kural ihlali yaptığı belirlendi.

Bunun üzerine sürücüye polis ekipleri tarafından “dur” ihtarında bulunuldu. Şahıs durmayarak kaçmaya devam etti. Kaçan şüphelinin tespitine yönelik yapılan incelemelerde motosikletin renk ve marka bilgilerinden yapılan analiz sonucunda, şüpheli sürücü Ü.A. tespit edildi. Polis ekipleri aralarında yaşanan kovalamaca sonunda sürücü yakalandı.

Sürücü hakkında dur ikazına uymamak, plakasız araç kullanmak, yaya yolundan gitmek, yetersiz ehliyet, yayaya yol vermemek, makas atmak, kırmızı ışık ihlali, trafik levhalarına uymamak, ters yöne girmek, muayenesiz araç kullanma yetersiz ehliyet kullandırmak suçlarında toplamda 73 bin 799 TL cezai işlem uygulandı.

Ü.A hakkında adli işlem başlatıldı.

YORUMLAR

28 Yorum Var
  • Cevat 7 saat önce Şikayet Et
    Ohhh, işte en az böyle olmalı ki bir caydırıcılığı olsun. Bir de ehliyetten ömür boyu men edip, Motoruna da el koydunuz mu tadına doyum olmaz.
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Hakan 8 saat önce Şikayet Et
    Suçluyu kovalarken, bir dünya suçlu da meydana çıkıyor çoğu trafik kurallarını ihlal ediyor, arabaların çoğu polisin sirenini duyduğu halde hiç umurlarında değil hatta sinyal vermeden şerit değiştirip polisin önüne kırıyorlar, o tır şöförü tam dayaklık, ana yola direkt giriyor az kaldı çarpacak.
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Misafir 8 saat önce Şikayet Et
    hak etti, maganda, potansiyel katil adayı
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • misafir 8 saat önce Şikayet Et
    motor ve ehliyetine el konulmalı bir yıl da hapis cezası olmalı
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • nacizane Önerim 8 saat önce Şikayet Et
    73 bin 799 TL kesinlikle yetmez, en az 10 yil cezaevinde Tuwalet temizligi yaptirmali
    Cevapla İlk beğenen sen ol
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.