Kahramanmaraş

Kan donduran olay! Sopayla dövülerek canice katledildi

11:06 11 Eylül 2024 72 Yorum Var
Kan donduran olay! Sopayla dövülerek canice katledildi

Kahramanmaraş'ta kan donduran bir cinayet yaşandı. Mesut Kazancı, fazla su istediği öne sürülerek sopayla dövülerek öldürüldü.

Edinilen bilgiye göre olay, Cuma günü meydana geldi. İddiaya göre, Mesut Kazancı aracıyla Küçük Sanayi Sitesi'ne gitti ve aşırı susadığını belirterek, su içebileceği bir yer aradı. 

Metal fabrikasında çalışan bir kişi, Kazancı'ya bir bardak su verdi. Su içtikten sonra, Kazancı bir şişe su daha istedi. Su veren kişi, Kazancı'nın talebine olumsuz yanıt verdi ve tartışma başladı. Tartışma kısa sürede büyüyerek, 6 kişinin Kazancı'yı sopalarla dövmesine dönüştü. Bu anlar ise saniye saniye görüntülendi. Sopalarla dövülen Kazancı, ağır yaralanarak hastaneye kaldırıldı. 2 gün süren yaşam mücadelesinin ardından genç vatandaş hastanede hayatını kaybetti.

Olayın ardından Kazancı'nın ailesi, kendisinden haber alamayınca polis ve hastanelere başvurdu. Yapılan aramalar sonucunda, yoğun bakımda kimliği belli olmayan bir kişinin bulunduğu bilgisiyle Kazancı'nın ailesi acı haberi aldı. 2 aylık çocuğu olduğu öğrenilen Kazancı toprağa verildi. Polis, olayın ardından 6 zanlıyı yakalayarak savcılığa sevk etti. Kazancı'nın cenazesi ise otopsi işlemlerinin ardından dün toprağa verildi.

YORUMLAR

72 Yorum Var
  • ibrahim 1 hafta önce Şikayet Et
    Kardeşim karşındaki bir insan düşmüş bitmiş ne amaçlıyorsun hala vurup ne yapacaksın nedir bu insanların geldiği durum 6 kişi tut kolundan at öteye.
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Kayserili. 1 hafta önce Şikayet Et
    ya milletin şuuru yerinde değil her gün luzumsuz ölümler canice hareketler idam gelmelidir.
    Cevapla
  • Misafir 1 hafta önce Şikayet Et
    Bir su için cinayet bunların hakkı idam. İnsanlıktan nasibini almamış mahluklar. Bize bir diktatör lazım ki bunların boynu vurula..
    Cevapla
  • Misafir 1 hafta önce Şikayet Et
    şükürler olsun Almanya da yaşıyorum iyi ki. yeri geliyor arabası çalışmayan Hiristiyana bile saatlerce yardım ediyoruz merhamet gösteriyoruz
    Cevapla
  • Yavuz 1 hafta önce Şikayet Et
    Idam şarttır.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.