Kahramanmaraş

Şiddete maruz kalan çoban Nail’e bakanlıktan destek

16:32 26 Eylül 2024 4 Yorum Var
Şiddete maruz kalan çoban Nail’e bakanlıktan destek

Kahramanmaraş'ın Andırın ilçesi Çokak Mahallesi'nin kırsalında bir genç kız tarafından sopayla dövülerek darp edilen çoban Nail'i Yener'e Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı destek oluyor.

Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ekipleri, Andırın ilçesi Çokak Mahallesi'nde yaşanan olay sonrası Nail Yener ve ailesine ziyaretlerini sürdürüyor.

Görevli ekiplerin Yener ailesine, il müdürlüğünün hizmet modelleri hakkında gerekli rehberlik ve bilgilendirme hizmetini sağladığı belirtildi.

YORUMLAR

4 Yorum Var
  • İHA 6 saat önce Şikayet Et
    Yardım edin yardım !Mazlumun yanında olun!
    Cevapla
  • kemal sönmez 10 saat önce Şikayet Et
    Arkadaşlar bu erkek değilde deven erkek dövülen kadın olsadı biliyorum ki Türkiye ayağa kalkardı ama döven kadın olduğu için kesinlikle ceza almayacaktır eyer bu erkeği döven bayan ceza alırsa hüriyetinde yoksun kalacaktır çünkü bayan günümüz Türkiye sinde neredeyse kutsallaştırıldı kanunlarla KİMBİLR
    Cevapla
  • Emekli Memur 11 saat önce Şikayet Et
    Kendileri 4-5 maaşla altlarında alman arabaları saraylarda köşklerde rezidansta yaşıyorlar ama vatandaşın ne halde olduğu nerede yaşadığı ortada peki Allah bunu sizden sormamı siz lüks şatafatla yaşarken vatandaşın çektiği çileyi size sormazmı .
    Cevapla
  • MİSAFİR 10 saat önce Şikayet Et
    sanada sorar merak etme.
  • melih 12 saat önce Şikayet Et
    il müdürlüğünün hizmet modelleri hakkında gerekli rehberlik ve bilgilendirme hizmeti , bayağı büyük bir destek olmuş ayakta alkışlamak lazım.
    Cevapla
  • BuNeLaaaaa 12 saat önce Şikayet Et
    Ceza noldu ceza. Bunu yapan bir faili mechule maruz kaldımı. Yada ne bileyim bir daha gün yüzü görmeyeceği bir zindana felan atıldımı. Buda önemli şimdi.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.