Denktaş önceki güne göre daha iyi

KKTC'nin 1. Cumhurbaşkanı Rauf Denktaş'ın sağlık durumunun önceki güne göre daha iyi olduğu, solunum destek ünitesinin çıkarıldığı açıklandı.

Denktaş önceki güne göre daha iyi
Denktaş önceki güne göre daha iyi
GİRİŞ 08.09.2011 17:17 GÜNCELLEME 08.09.2011 17:17

Yakın Doğu Üniversitesi (YDÜ) Hastanesi Hasta ve Dış İlişkiler Başkanı Ahmet Savaşan'ın verdiği bilgiye göre, yoğun bakımda tedavisi süren Denktaş, doktorlar heyetinin kararı ile bugün solunum destek ünitesinden çıkarıldı.

Denktaş'ın sabah saatlerinde ailesiyle görüştüğünü ve moralinin iyi olduğunu aktaran Savaşan, ''herşey yolunda giderse solunum destek ünitesinin tekrar takılmayacağını'' kaydetti.

24 Mayıs'ta beyin kanaması geçiren ve sol tarafı felç olan Denktaş, YDÜ Tıp Fakültesi Hastanesi'ndeki tedavisinin ardından rehabilitasyon süreci için 8 Temmuz'da Ankara'ya, Genelkurmay Başkanlığı Rehabilitasyon Merkezi'ne götürülmüştü.

Rauf Denktaş, tedavisine Ankara'da Gülhane Askeri Tıp Akademisi'nde (GATA) devam edilirken, beyinle kafatası arasındaki kan birikiminin boşaltılması için 25 Ağustos'ta ameliyat edilmiş, 30 Ağustos'ta da KKTC'ye getirilerek YDÜ Hastanesi'nde tedavi altına alınmıştı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İsrail'in yanıtı ne olacak? Tahran'dan misilleme açıklaması!
Serhat Akın’a saldırı talimatının nereden geldiği ortaya çıktı! 250 bin TL'ye anlaşmışlar