KKTC Cumhurbaşkanı RTÜK heyetini kabul etti

KKTC Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu, Yayın Yüksek Kurulu (YYK) ile protokol imzalamak üzere Lefkoşa'ya gelen RTÜK Başkanı Prof. Dr. Davut Dursun ve beraberindeki heyeti kabul etti.

KKTC Cumhurbaşkanı RTÜK heyetini kabul etti
KKTC Cumhurbaşkanı RTÜK heyetini kabul etti
GİRİŞ 24.02.2012 18:36 GÜNCELLEME 24.02.2012 18:36

Cumhurbaşkanı Eroğlu, kabulde, RTÜK'ün YYK ile işbirliği işinde olmasından memnuniyet duyduklarını belirterek, ''KKTC;ye karşı iyi niyetiniz, bizim kurulla diyaloğunuzun devam etmesi memnuniyet verici bir husustur'' dedi.

Türkiye ile her alanda işbirliğini en sıcak noktaya taşıma gayreti içinde olduklarını vurgulayan Eroğlu, YYK'nın, RTÜK'ün desteği ve tecrübeleri ile kendisini geliştirmesinin önemine işaret etti.

RTÜK Başkanı Prof. Dr. Davut Dursun da KKTC Yayın Yüksek Kurulu ile sürekli işbirliği içinde olduklarını dile getirerek, ''Yapabileceğimiz her türlü işbirliği, bizim için bir görev olarak algılanıyor. O sebeple, YYK'yı bizden ayrı bir kurum olarak da düşünmüyoruz, birlikte düşünüyoruz'' diye konuştu.

YYK ile yurt içi ve dışı faaliyetlerde beraber olduklarına, mevcut protokolü güncelleme çalışması yaptıklarına ve yeniden protokol imzalayacaklarına dikkati çeken Dursun, yapabilecekleri her türlü katkıyı vermenin görevleri olduğunu söyledi.

Dursun, karşılıklı tecrübelerden de yararlanacaklarını, her konuda yardıma hazır olduklarını kaydetti.

Kabulde, KKTC YYK Başkanı Olgun Üstün ve yönetim kurulu üyeleri de hazır bulundu.

RTÜK ve YYK yarın protokol imzalayacak.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Bakan Kacır, Togg'un yeni modeli T10F'yi test etti
ABD'nin skandal GKRY kararına Türkiye'den tepki!