İşte bu da Çav Bella'nın Mücahit versiyonu

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Ankara Şube Üniversiteler Komisyonu üyesi öğrenciler, yolculukları sırasında ilginç bir aktivite gerçekleştirdi. Bir yolculuk esnasında çekilen klip kısa sürede ilgi odağı oldu.

GİRİŞ 19.03.2013 06:23 GÜNCELLEME 19.03.2013 07:51
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

YouTube'a düşen videoda öğrenciler, sol görüşün marşlarından sayılan "Çav Bella" adlı marşı "Mücahit Versiyon" olarak yorumluyor. Tamamen dini kavramlardan oluşturulan marşın son versiyonunun, Müslüman gençlik tarafından dilden dile dolaşacağı tahmin ediliyor. İşte o marşın son versiyonun sözleri: 

İşte bir sabah namaza durdum camide camide camide ca-ca-ca
Elleri bağladım durdum kıyama, her taraf huşu altında,
Ben Müslümanım beni de götür camiye camiye camiye ca-ca-ca
Beni de götür dergahınıza dayanamam tutsaklığa

YORUMLAR 19
  • mehmet akif dolma 11 yıl önce Şikayet Et
    helal olsun kardeşlerime bee aslanlarım benim . kardeşlerim ağızlarınıza ellerinize yüreklerinize vesair cemi cümle azalarınıza rabbim dert keder vermesin.sizi burdan eleştiren arkadaşlar acaba siz sabahın seherinde namaza giderken veyahutta inandığınız değerler uğrunda o saatte yollara düşerken siz yatağınızda fosur fosur uyuyodunuz ondan sonra vay taklitçilermiş vay efendim özenticilermiş vay efendim koministlere özenmişlermiş ulan o koministlerin bile bi ideolojisi varda sizin gibilerin ideolojisi yok ya acıyorum size tek kelimeyle Kardeşlerim inandığınız idallaer uğrunda gitmye devam bu yoldan şaşmak yok dönmek yok ALLAH yar ve ayardımcınız olsun ZAFER İNANLARINDIR VE ZAFER YAKINDIR.
    Cevapla
  • suleyman d 11 yıl önce Şikayet Et
    İmami rabbani ra."şeriatsiz tarikat zindikliktir!" derken buna benzer tehlikelerden bahsediyordu! . din hoyrat ellerde oyuncak olmuş. diyanet moda-eğlence malzemesi yapılıyor! halbu ki peygamber s.a.v : kim bir topluluğa benzerse ; onlardandır! diyerek, yanlış yolda olanların kılık kıyafetinden tutun,hal ve hareketlerine kadar her türlü alametlerinden uzak olmayı şiar edinmişti! yahudilerin aşura günü 1 gün oruç tuttuğunu öğrenince onlara benzememek için 1 günden fazla tutmayı seçmişti! bu haberdeki "garabet" arkadaşların çocukluğuna verilecek kadar basit bir mesele değildir! yakında senfoni orkestrasının çaldığı "yunus emre ilahleri" ile topluma balans ayarı da verir bunlar!
    Cevapla
  • ebru kaya 11 yıl önce Şikayet Et
    ne söylediklerinin farkında değiller galiba. Komünistlere dinsiz diyen dinciler ne olduda komünistlerin marşlarını, şarkılarını birden sevmeye başladılar, o da yetmezmiş gibi birde sözlerini kendilerine uyarlamışlar.
    Cevapla
  • Alperen Sağıroğlu 11 yıl önce Şikayet Et
    Aferim gençler. Helal olsun size, çok güzel olmuş. Sizlerden şimdi birde "Çırpınırdı Karadeniz" videosu bekliyorum. Bir Alperen olarak hepinizi sevgiyle kucaklıyorum.
    Cevapla
  • ahmet taşer 11 yıl önce Şikayet Et
    gayet güzel olmuş. bazıları da yok gereksiz olmuş, yok müslüman marşları var falan diye saçma yorumlarda bulunmuş, ne olmuş yani bu müslümanlar hep ortalığı solculara mı bırakacak, söyledikleri sözlerde ne sakınca var ki gereksiz buluyor bazıları? iyi yapmışlar hep onlar mı müslümanları alaya alacak, zaten bu memlekette müslümanları şarkı söylemez, film çekmez, siyasete bulaşmaz diye diye herşeyden uzak tutup meydanı onlara bıraktılar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kızılelma PT-3'ün teker kesme testi yapıldı
Lübnan’da ikinci şok saldırı! Patlatılan ICOM marka telsizlerle ilgili Türkiye detayı