Boney M, Fethiye'de konser verdi

Jenifer Castillo, Kelly Rahman, Karl Devonish Goseth Morris ve Rosemary Martin'den oluşan ünlü pop müzik grubu "Boney M", Muğla'nın Fethiye ilçesinde konser verdi.

Boney M, Fethiye'de konser verdi
Boney M, Fethiye'de konser verdi
GİRİŞ 07.06.2008 06:31 GÜNCELLEME 07.06.2008 06:31

Kenan Gürbüz'ün haberi

Muğla'nın Fethiye ilçesinde geleneksel olarak düzenlenen "Hisarönü Festivali" nde konser veren müzik grubu "Boney M", ilçede yaşayan yabancıların ve turistlerin yoğun ilgisi ile karşılaştı. Turistler ve Fethiye'de yaşayan İngiliz, Hollanda ve Alman vatandaşları, grubun söylediği şarkılara zaman zaman eşlik ettiler.

Gösterilen yoğun ilgiye teşekkür eden grup üyeleri, Türkiye'ye daha önce de geldiklerini belirterek, "Fethiye'de insanların yoğun ilgisi ve şarkılarımıza eşlik etmeleri bizi sevindirdi. Şarkılarımıza her yaş grubundan insanların eşlik ettiğini görmek ise bizi duygulandırdı. Türkiye'ye tekrar geleceğiz" dediler.

Boney M; Bobby Farrell, Liz Mitchell, Marcia Barrett ve Claudia Barry'dan oluşan disko, pop müzik grubu, 1974 yılında Offenbah-Almanya'da plak yapımcısı Frank Farian tarafından "Baby Do You Wanna Bump" adlı şarkı Boney M grubu adı altında yayınlanmış ve 1975 yılında Hollanda disko ve televizyonları grubu görmek isteyince grup ortaya çıktı.

Bony M, Ma Baker, Felicidad, Rasputin, Daddy Cool, Sunny, Holiday gibi 1970'lerin hit şarkılarını üretmişti.

Grubun ikinci single olan "Daddy Cool" 5 hafta süreyle Almanya, Hollanda ve İngiltere'de Chart 20'de liste başında yer almıştı.


(aa)

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Teğmenlerin korsan yemini skandalında ilk istifa iddiası: Bölük komutanı...
Marka marka sıfır otomobilde kampanya listesi! Peugeot, Nissan, Opel...