Hekimoğlu İsmail 2. Hikâye Yarışması başvuruları devam ediyor

Timaş Yayın Grubu’nun geçtiğimiz yıl ilkini düzenlediği merhum yazarı Hekimoğlu İsmail Hikâye Yarışması’nın ikincisi için başvurular devam ediyor.

Hekimoğlu İsmail 2. Hikâye Yarışması başvuruları devam ediyor
Hekimoğlu İsmail 2. Hikâye Yarışması başvuruları devam ediyor
GİRİŞ 18.07.2024 17:40 GÜNCELLEME 18.07.2024 17:40

Son başvuru tarihi 15 Ekim 2024 olan yarışmada katılımcılar inanç değerlerimiz üzerine istedikleri konuda hikayelerini kaleme alabilecekler. Yarışmanın birincisi 30 bin TL’lik ödülü kazanmanın yanında hikayesinin Gülçe Çocuk Timaş markasından basılma fırsatına da sahip olacak. Yarışmada ikinciye 20 bin TL, üçüncüye 15 bin TL para ödülü yanında dereceye girenler ayrıca 5 bin TL’lik hediye kitap çeki de kazanacak.

Yarışmanın seçici kurulunda Ahmed Günbay Yıldız, Salih Suruç, Nurdan Damla, Metin Özdamarlar, Şeyda Apaydın ve Merve Özcan bulunuyor. Adaylar yarışma şartnamesi ve detaylı bilgiye www.timas.com.tr adresinden ulaşabilir.

KAYNAK: HABER7
Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Son dakika: Kayıp Narin Güran'ın DNA’sının çıktığı araç ortaya çıktı!
'Çevreci' Şahan Gökbakar fena yakalandı! Villası kaçak çıktı! Yıkım kararı