Kayseri’ye bin 300 kişilik konser salonu

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, bin 300 kişilik konser salonu yaptırıyor. Proje üzerinde çalışmaların devam ettiği ve önümüzdeki aylarda salonun temelinin atılacağı bildirildi.

Kayseri’ye bin 300 kişilik konser salonu
Kayseri’ye bin 300 kişilik konser salonu
GİRİŞ 27.01.2011 18:52 GÜNCELLEME 27.01.2011 18:52
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği Kültür Sanat Etkinlikleri çerçev
esinde TRT İstanbul Radyosu Sanatçısı Melihat Gülses bir konser verdi. Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu'nda gerçekleşen etkinliğe, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki ile eşi Neşe Özhaseki başta olmak üzere çok sayıda davetli katıldı. İki bölüm hallinde gerçekleşen konserin ilk bölümünde Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı Türk Sanat Müziği Topluluğu Şef Osman Akpınar yönetiminde sanat musikisinin sevilen eserlerini seslendirdi.

Kayserili sanat musikisi sevenlerin keyifle takip ettiği konserin ikinci bölümünde TRT İstanbul Radyosu Sanatçısı Melihat Gülses sahne aldı. Konser öncesi kısa bir konuşma yapan Gülses, salonu dolduran seyirciye ve bu imkânı sağlayan Büyükşehir Belediyesi'ne teşekkür ederek, "Sayın Belediye Başkanımızı aramızda sizleri görmekten büyük mutluluk duyuyoruz. Sanatımıza kültürümüze, geleneğimize hakikaten sahip çıkan başkanlarımızın olması, valilerimizin olması bizi hep mutlu ediyor. Sizlerin desteği olmasa amatör dernekler, konservatuarlar, icra heyetleri hayat bulamaz.” dedi.
Konser sonrası bir konuşma yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, Gülses'e seslendirdiği şarkılar için teşekkür ederek, "Bugün burada Türk Müziğimizin kadife sesli sanatçısı ve hanımefendi sıfatını her zaman layık gördüğümüz, ailece dinlediğimiz, ailemizin sanatçısı Melihat Hanımı konuk etmekten onur duyuyoruz. Söylediği şarkılar bizi buradan aldı başka yerlere götürdü.
Gönlümüzde, yüreğimizde o saklı kalan, mahrem kalan tellere sanatçımız tarafından dokunuldu.

Müthiş bir haz aldık biz bu konserden” diye konuştu. Özhaseki, konuşmasının sonunda ise Kayserililere bir müjde verdi. Başkan, "Salonumuz almıyor, yetersiz kalıyor. Şu anda proje üzerinde çalışıyoruz. İnşallah bin 300 kişilik bir konser salonuna bu yaz temel atıp başlıyoruz. Gelecek yıl kış başına da yetiştirmeyi düşünüyoruz." diye konuştu.

YORUMLAR 2
  • ozlem 13 yıl önce Şikayet Et
    yeni proje!!!!. yine sessiz sedasız bi temel daha atılacakmış, kimlerle nasıl bir işbirliği içinde yapılıyo acaba bu proje. evet kısa vadeli düşünülürse hizmet ediyor gibi görünüyor başkan, ama uzun vadeli düşününce şehri mahfettiğini görürsünüz.
    Cevapla
  • kayseriden38 13 yıl önce Şikayet Et
    YAKIŞIR... güzel memleketime.. Bizde Sayın ÖZHASEKİ gibi başkan olduktan sonra metropol şehir olacaz inş. NOT: kıskananlar çatlasın!!!! mesela ke-mal..
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Si̇ber güvenli̇ği̇n yol hari̇tasi: Yerli̇ ve mi̇lli̇ teknoloji̇
Meteoroloji'den yeni hava durumu uyarısı! Pazar günü dikkat...