Mardin

Hem kaçak elektrik kullandı, hem de silahla dehşet saçtı!

10:41 26 Eylül 2024 16 Yorum Var
Hem kaçak elektrik kullandı, hem de silahla dehşet saçtı!

Mardin'in Kızıltepe ilçesine bağlı Arıklı Mahallesi'nde kaçak elektrik denetimi yapan görevliler, silahlı saldırıya uğradı.

 

Mardin'in Kızıltepe ilçesine bağlı kırsal Arıklı Mahallesi'nde abonesiz trafo kullanıldığını tespit eden Dicle Elektrik ekipleri, bölgeye giderek inceleme başlattı. Ekiplerin çalıştığı sırada kaçak trafo yakınındaki evde yaşayan İ.Ü., şirket çalışanlarının yanına giderek denetime tepki gösterdi.

Öfkeli şahsın evine doğru yönelmesiyle tedbir amaçlı araçlarına binen ekip, bölgeden ayrılmak için hareket etmeye başladı. Bu esnada İ.Ü. elinde uzun namlulu silahla evinden çıkarak ekiplere ateş açtı. Ekipler, hızlı bir şekilde bölgeden uzaklaşarak olaydan yara almadan kurtuldu.

80 HANEYE YETECEK GÜÇTE KAÇAK ELEKTRİK KULLANIMI

Şirketten alınan bilgilere göre, saldırının gerçekleştiği Arıklı Mahallesinde tespit edilen kaçak trafonun, 160 kVA gücünde olduğu ve bu güçteki bir trafonun 80 hanenin elektrik ihtiyacını karşılayabileceği vurgulandı.

SALDIRGAN KISA SÜREDE GÖZALTINA ALINDI

Olayın ardından Dicle Elektrik ekipleri, jandarma karakoluna giderek saldırgan İ.Ü. hakkında şikayette bulundu. Aynı gün içinde düzenlenen operasyonla İ.Ü. ruhsatsız silahı ile birlikte gözaltına alındı. Saldırganın, jandarmadaki işlemlerinin ardından adli mercilere sevk edileceği bildirildi.

YORUMLAR

16 Yorum Var
  • DİKKAT 3 hafta önce Şikayet Et
    Yarabbi. sen bu ıslah iflah olmaz vahşileri yerle yeksan eyle. zirü zeber et.
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Murat 53 3 hafta önce Şikayet Et
    Hadi kimse bişey demedi kullandın. Kamu hakkını haram yiyorsun. Abdest olmaz namaz olmaz elektrik kullanarak attığın her adım haram. Öteki dünyada 85 milyon insanın hangi birine hesap vereceksin? Bu yüzden senin ve 7 sülalenin başına gelecek olan musibetler de cabası.
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • dedem şamil 3 hafta önce Şikayet Et
    İstanbul'daki köprüye ben niye para ödüyorum diyenler doğuda ki bu hirsizliklara sesiniz cikiyormu
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • sabri can 3 hafta önce Şikayet Et
    batıda aslan kesilenler doğu ve güneydoğuda tavşan yüreklimi oluyorsunuz.batıda nasıl görev yapıyorsanız doğu ve güneydoğudada aynı şekilde çalışma bekliyoruz.
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • atakan 3 hafta önce Şikayet Et
    böylelerine elektrik su vermeyeceksin, bakalım ne ceza alacak ,görev yapan memur görevini yerine getirmek için için,bunun yaptığının yarısını yapsa iki misli cezalandırılır
    Cevapla İlk beğenen sen ol
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.