Kuruluş Osman'a dön çağrısı yapılan Engin Altan: ''Evet oynayabilirim, oynamayabilirim de''

Uzun bir zamandır Kuruluş Osman ekibine katılması beklenen Engin Altan Düzyatan, daha önce rol aldığı karakterlerde tekrardan oynamak istemediğini belirtti. Kendini tekrarlamaktan özellikle kaçınan Diriliş Ertuğrul oyuncusu Engin Altan Düzyatan, daha önce yaptığı bir şeyi şu anki dönemde yapmak istemediğini sözlerine ekledi.

Kuruluş Osman'a dön çağrısı yapılan Engin Altan: ''Evet oynayabilirim, oynamayabilirim de''
Kuruluş Osman'a dön çağrısı yapılan Engin Altan: ''Evet oynayabilirim, oynamayabilirim de''
GİRİŞ 03.06.2020 16:35 GÜNCELLEME 03.06.2020 16:35
Bu Habere 165 Yorum Yapılmış

TRT1 ekranlarında bir dönem baş rolünü üstlendiği Diriliş Ertuğrul dizi projesiyle heyecan fırtınası estiren Engin Altan Düzyatan davet edildiği sohbet programı esnasında kendisine yöneltilen ''Tekrar tarihi bir projede yer almayı düşünüyor mu?'' sorusunu yanıtlandırdı. Yeni yayın döneminde rakiplerini arkasında bırakarak başarılı bir çıkış elde eden Kuruluş Osman kadrosuna adını yazdırması beklenen Engin Altan Düzyatan, herhangi bir projede yer almayı kabul etmek için bundan böyle kriterlerle bulunduğunun özelikle altını çizdi. Şimdiden itibaren pek çok farklı açıdan değerlendirmeler yapacağını vurgulayan Engin Altan Düzyatan, koyduğu birtakım kriterlerden ötürü kendisine sunulan her teklife onay verecek biri olmadığını açıkça belirtti. 

Beyaz Show, yayın hayatına başlayacak mı: Beyazıt Öztürk, iddialara son noktayı koydu!

Daha önce Diriliş Ertuğrul dizisinde olduğu gibi rol aldığı karakterleri tekrardan oynayarak tekrara düşmek istemediğini dile getiren Düzyatan'ın bu nedenle Kuruluş Osman dizi projesinin ekibine girmesi mümkün görünmüyor. Yaptığı açıklamaların ardından yeni dönemde birbiriyle benzerlik gösteren rollerde bulunmayacağının sinyallerini veren başarılı oyuncu için el sıkışacağı yapımın çok iyi projelendirilmesi ve toplumu etkileyebilecek roller olması da koşulları arasında bulunuyor.

O Ses Türkiye jürisi Seda Sayan işin gerçeğini açıkladı! Bu sezon kadroda olmayacak mı?

Mucize Doktor'un yıldızı Taner Ölmez isyan bayraklarını kaldırdı! Sessizliğini bozdu...

 

''EVET OYNAYABİLİRİM, OYNAMAYABİLİRİM DE...''

“Bir projeyi seçerken tarihi proje mi, günümüz projesi mi diye değerlendirmiyorum. Hikayesine göre, oynayacağım karakterin bende yarattığı etkiye, ya da toplumda yaratacağı etkiye göre değerlendiriyorum artık. Hiç bilmiyorum, evet oynayabilirim. Oynamayabilirim de… Bu tamamen karşıma çıkacak senaryolara ve benim hissettiklerime bağlı.

''HEYECANLANDIRIYOR MU, HEYECANLANDIRMIYOR MU?''

Beni heyecanlandırıyor mu, heyecanlandırmıyor mu diye bakıyorum. Bu işin içinde olmak, o işin bende yaratacağı izlenimler, duygular beni tatmin ediyor mu etmiyor mu diye bakıyorum. Ya da rol beni zorlayacak mı ya da gerçekten benim bir şey yapmama gerek olmadan rahatlıkla oynayabileceğim bir rol mü?

''DAHA ÇOK ZORLAYACAK ROLLERDE OYNAMAK İSTİYORUM!''

Eğer rahatlıkla oynayabileceğim bir rol ise tercih etmek istemiyorum. Beni daha çok zorlayacak rollerde oynamak istiyorum. Kendimi öyle geliştirebileceğimi düşünüyorum. O yüzden de buna dikkat ediyorum.

''TEKRAR TEKRAR YAPMANIN MANASI YOK...''

Gerçekten beni zorlar mı, kendimi nasıl zorlayabilirim. Tek baktığım bu şu aralar. Çünkü öbür türlü zaten yapabildiğin şeyleri tekrar tekrar yapmanın bir manası yok. O yüzden de ben kariyerimin başından itibaren farklı farklı rolleri izlemeye özen gösterdim.”

Engin Altan Düzyatan’ın artık bir projeyi kabul etmesi için şartları şu şekildedir:

1-Rol kendisini zorlamalı.

2-Daha önce canlandırdığı bir rol olmamalı.

3-Toplumda etki bırakmalı.

4-Canlandıracağı karakter kendisini tatmin edebilmeli.

5-Senaryo çok etkili olmalı

YORUMLAR 165
  • gerilim79 3 yıl önce Şikayet Et
    halk neyi istiyorsa onu vermezseniz sizi göklere çıkaran halk bir anda zemini gösterir nezaman nasıl çakıldığınızı anlamasınız bile herkes ertuğrul beyi çok sevdi yok aynı rolu oynamam felan hiç yakışmadı hiç
    Cevapla
  • Bolvadinoli03 3 yıl önce Şikayet Et
    romantik komedi filminde zamaninda oynatirmadi ya bozdag oyüzden aklinca intikam aliyor ya arkadas saglam bir sag görüslü oyuncu yokmu ya gerici ismail hakki ürün vardi onu da bozdag yolladi neden yolladi sir kaldi
    Cevapla
  • Müslüman türk 3 yıl önce Şikayet Et
    Bence böyle tarihi dizilerde gerçekten sadece tarihi ve dinini düşünen ve rolünün hakkını veren kişiler oynatilmali.yoksa sonra halk hayal kırıklığına uğruyor.engin beyde tamam rolünün hakkını Allah için veren biri.ancak yaşantı olarak çok ta bunları düşünen biri olmadığı için hırs gösteriyor.oncelik ene ve para olunca iste böyle ters tepiyor.sonra insan o diziyi izlerken bunlarda aklına gelmiyor degil
    Cevapla
  • Ugur 3 yıl önce Şikayet Et
    Osman Bey'in Oğlu orhanbeyi canlandirabilir belkide ilerde projesi olabilir
    Cevapla
  • Türk'ün özü 3 yıl önce Şikayet Et
    Engin bey haydi'n Allah kuruluş osman'a alpler!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Seçime 2 gün kala Milli Görüş Platformu'ndan 'İslambol' çağrısı: Bütün ümmet sevinecek
Bir ülkeden daha Filistin kararı! Resmen harekete geçildi