Onur Büyüktopçu, Seda Sayan ile ipleri kopardı mı? İşte, Yemekteyiz mevzusunun perde arkası...

Geçtiğimiz sezonda Yemekteyiz isimli yarışma programına veda etmesinin ardından Çarkıfelek’le tekrardan kameralar karşısına geçen Onur Büyüktopçu, medya gündemine oturan açıklamalarda bulundu. Onur Büyüktopçu, sunuculuk koltuğunu Seda Sayan’ın devralması nedeniyle kariyerine son verildiği ve Yemekteyiz programından isteyerek ayrılmadığına yönelik ileri sürülen iddialara bizzat yanıt verdi.

Onur Büyüktopçu, Seda Sayan ile ipleri kopardı mı? İşte, Yemekteyiz mevzusunun perde arkası...
Onur Büyüktopçu, Seda Sayan ile ipleri kopardı mı? İşte, Yemekteyiz mevzusunun perde arkası...
GİRİŞ 08.07.2020 14:50 GÜNCELLEME 08.07.2020 14:50
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Televizyon ekranlarında yayınlanan Çarkıfelek adlı yarışma programıyla verdiği aranın ardından seyircisiyle bir kez daha buluşan Onur Büyüktopçu, geçtiğimiz günlerde Yemekteyiz’den istifa ettiğini duyuran Seda Sayan hakkında açıklamalar gerçekleştirdi. Bilindiği üzere geçen sezon TV8’de izleyicisinin karşısına geçen Yemekteyiz programının sunuculuğuna Onur Büyüktopçu yerine Seda Sayan’ın getirilmesi bitmek bilmeyen tartışmaları da beraberinde getirmişti.

Onur Büyüktopçu’nun bazı sıkı takipçileri sunuculuğunu üstlendiği Yemekteyiz yarışmasına kendi rızasıyla veda etmediği ve Seda Sayan’ın ekibe dahil edilmesi sebebiyle yollarını ayırmak zorunda kaldığına dair medya gündeminde ortaya atılan iddialar çığ gibi büyümeye başlamıştı.

Kuruluş Osman tutkunlarının heyecanını katlayarak artıran gelişme: Sevenleri bunu bekliyordu!

 

ONUR BÜYÜKTOPÇU: ‘’O MUHABBET, ENTERESAN BİR MUHABBET!’’

Hem Yemekteyiz hem de O Ses Türkiye yarışma programında artık yer almayacağını açıklayan Seda Sayan ve Onur Büyüktopçu olayının perde arkası belli oldu. Aradan bir yıl geçmesinin ardından net açıklamarda bulunan oyuncu ve sunucu Onur Büyüktopçu, “O muhabbet enteresan bir muhabbet. O benim ayağımı kaydırmadı. Ben kendi isteğimle ayrıldım” şeklinde ifadelere yer vererek ileri sürülen iddiaların gerçek olmadığının özellikle altını çizdi.

Survivor final tarihi (TV8 - 2020) Acun Ilıcalı, canlı yayında anlattı! Ne zaman bitecek?

‘’SEDA SAYAN AYAĞINIZI KAYDIRDI DİYORLAR’’

Onur Büyüktopçu, aynı şeyi pek çok defa anlatmış olmasına rağmen şu anda bile farklı düşünen kişiler olduğunu dile getirerek, kendisine inanmayanlar için olayın bilinmeyen yüzünü aydınlattı.

“Seda Sayan sizi ayağınızı kaydırdı diyorlar. Gerçeği ben mi biliyorum, siz mi biliyorsunuz. Nasıl inanmak istiyorsanız öyle inanın ama hiç öyle bir şey yok. Yemekteyiz’i ben kendi isteğim ile bırakmıştım. Sevgili Seda Sayan’a da Acun Abi teklif götürmüş, O da kabul etmiş.”

Güldür Güldür'deki yolculuğu artık sona erdi: Sinan Çalışkanoğlu niçin ekipten çıktı?

Sanatçı Seda Sayan'la gündelik yaşantısında da çok konuştuklarını vurgulayan Onur Büyüktopçu, ünlü sanatçının Yemekteyiz programında neler yapacağı hususunda kendisinden de fikirler aldığını belirtti. Seda Sayan’ı beğenmeyenler olabileceğini fakat büyük bir haksızlık yapıldığını dile getiren oyuncu, Zuhal Topal’ın da çok iyi işler yaptığını belirterek övgüde bulundu.

YORUMLAR 12
  • Aslı gibi.. 3 yıl önce Şikayet Et
    Bende hep merak ediyordum.. Uykularım kaçmıştı kim kimin ayağını kaydırdı diye. Ya Allah aşkına ne sanıyorsunuz kendinizi.. Başka derdimiz yok zaten..
    Cevapla
  • ramazan 3 yıl önce Şikayet Et
    vah vah. ne zor işler bu işler yahu. yazık çok yazık.
    Cevapla
  • Akın 3 yıl önce Şikayet Et
    Cok önemli konular bunlar tartışmak lazım
    Cevapla
  • Maskesiz Şövalye 3 yıl önce Şikayet Et
    Zaten o programdan ayrılma sebebide kendi isteğiyledir ve oraya çıkan insanlara tahammül edemediğini düşünüyorum, ben kayınvalidem izlerken arada denk gelip 2 dk tahammül edemiyorum ordaki insanlara, ayrılmış olması bana hiç tuhaf gelmedi bekliyodum, bu adam çok duramaz yapamaz diye zaten, çok bile durmuş
    Cevapla
  • Ali tokmaksavar 3 yıl önce Şikayet Et
    Onur bey kendi isteği ile ayrilmamistir.Yarişmacilara gösterdiği tepki yüzünden kovulmuştur.
    Cevapla
  • Maskesiz Şövalye 3 yıl önce Şikayet Et
    Niye böyle yorumlar yapıyosunuz, herkesin içini de dışınıda Allah bilir, hiçbir sosyal medya aracını kullanmıyorum bişeyde izlemem özellikle izlemişliğimde yoktur ama ne zaman denk gelsem, çok hakkaniyetli adaletli, eğiriyi doğruyu ayırt edip tahammül edemeyen, karakteri düzgün sağlam biri bence, fazla önyargılıyız bence
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Katil İsrail gece sivllerin olduğu çadırı vurdu! Hepsi çocuk...
Baraj patladı köyü su bastı! Ürkütücü görüntüler Kazakistan'dan..