Camdaki Kız 3.bölüm 2.fragmanı Nalan'ın korkusunu şiddetlendiren girişim! Dur durak bilmiyor...

Kanal D'nin popüler projesi Camdaki Kız'da Sedat'la dünya evine girmeye hazırlanan Nalan'ın çilesi bitip tükenmiyor. Camdaki Kız 3.son bölümde baskıcı tutum sergileyen Feride, Nalan'ın huzurunu kaçırmasının yanı sıra kaygılarını da depreştirir. Nalan'ı koruma altına almakta ısrarcı olan Feride'nin yaptıklarının akıllara durgunluk vermesinin ardından Camdaki Kız 3.bölüm fragmanı geldi mi?

GİRİŞ 22.04.2021 18:36 GÜNCELLEME 22.04.2021 18:36
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Kanal D'de izleyenlerin merak ve heyecan duygusunu diri tutan gelişmeleriyle medya gündemini sallayan Camdaki Kız'da sarsıcı olayların fitili ateşleniyor. Camdaki Kız 3.son bölümde geçmişten bu yana içini yiyip bitiren korkularından sıyrılamayan Nalan, Sedat'la nikah masasına oturmaya hazırlanır. Onay verdiği evlilik kararının sonucunun nereye varacağını kestiremeyen Sedat, Nalan'la bilinmezlik diyarına sürüklenirken Camdaki Kız 3.bölüm fragmanı geldi mi?

Bir Zamanlar Kıbrıs 4.bölüm fragmanı başladı mı? Alkışlanacak sahne! Yere göğe sığdıramadılar

Camdaki Kız 3.Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Senaryosunu Seda Altaylı Tuğutlu'nun kaleme aldığı, yönetmenliğini Nadim Güç'ün üstlendiği OGM Pictures yapımıyla Kanal D ekran serüvenine başlangıç yapan Camdaki Kız 3.bölüm fragmanı yayınlandı.

Camdaki Kız'da Pes Dedirten Sahne! Feride'nin Nalan'a Yaptıkları Tepki Topladı...

Camdaki Kız 3.Bölüm Ne Zaman Yayınlanacak?

Birbirinden başarılı ve yetenekli oyuncu kadrosunda; Devrim Yakut, Feri Baycu Güler, Feyyaz Şerifoğlu, Hamza Yazıcı, Hande Ataizi, Merve Polat, Nihal Menzil, Nur Sürer, Selma Ergeç, Şerif Erol, Tamer Levent ve Tuğrul Tülek gibi isimlerin yer aldığı Camdaki Kız 3.bölümüyle 22 Nisan Perşembe tarihinde saat 20:00’da Kanal D’de yayına girecek.

Kuruluş Osman 55.bölüm fragmanı: Damarına basıyor! Dersini verip ettiklerine bin pişman edecek

Camdaki Kız Son Bölümde Neler Yaşandı?

Sedat ile evlenme hazırlığı yapan Nalan için zor günler başlıyor! Sedat'ın Nalan ile evlenmesine karar veren aileler için çocuklarının fikirlerinin hiç önemi yoktur. Sdat Canan ile görüşmeye devam ederken Nalan ise annesinin baskılarına maruz kalmaktadır. Ne yapacağını bilemeyen Nalan için zor günler artık başlamak üzeredir.

Masumlar Apartmanı 30.bölüm fragmanı Şifresi yavaş yavaş çözülüyor! Bilinmezlikleri kaldıracak

Sedat'ın bütün ailesi Nalan'ı çok beğenmiştir. Sedat zaman kaybetmeden Nalan'a evlenme teklif eder. Ancak evlenme teklif etmesine rağmen Cana ile de halen görüşmektedir. Öte yandan Nalan'ın annesi Feride bu durumdan şüphelenmektedir. Sedat ve ailesine güvenmez. Nalan'a dünyayı dar etmeye devam eder. Tüm bu kaosun ortasına düşen Nalan ne yapacak?

Camdaki Kız'la şimdiye dek görülmemiş rekor: İzleyiciler, dizi dünyasında bir ilkle karşılaştı!

Sedat'ın evlilik teklif etmesinden sonra düğün hazırlıkları başlamıştır. Hayalleri olan Nalan oldukça heyecanlı olsa da onun bu heyecanını baltalamaya çalışan biri vardır. Annesi Feride, Nalan'a yüzlerini yere eğmemesi konusunda baskı yapar. Sedat'ın Nalan'a olan sürprizi ise Feride tarafından gölgelenir.

Gönül Dağı 24.bölüm fragmanı: Ramazan-ı Şerif için muazzam görüntüler! Sözleriyle gururlandırdı

YORUMLAR 13
  • Neriman 2 yıl önce Şikayet Et
    Çok eskiden gördüğüm carrie adlı bir korku filimini hatırlattı. Feridenin aynısı aşırı dindar bir annenin kızına yaşattıklarının birebir kopyası. Kız sonunda seytana dönüşüp her yeri yakıp yıkmıştı.
    Cevapla
  • Yeşim Tekin 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu dizi izleyenlere hiç bir şey vermez. Aksine, ciddi ruh bozuklukları olan kişilerin yaşadıklarını konu alan bu diziler izleyiclerin de ruh sağlığını bozuyor.
    Cevapla
  • Sevgı 2 yıl önce Şikayet Et
    Böyle gerıcılık ve yobazlık gormedım. Bu işkence bırakın bır evlada hiçbir insana yapılmamalı. Bu ülkeye bu gıbı örnekler degıl, cagdas, uygar, fıkrı hür vicdanı hür gençler ve insanlar lazım
    Cevapla
  • Türkan 2 yıl önce Şikayet Et
    Başlangıçta belki insanların dusuncesizce bencilce davranışlarının nasıl travmatik etki yaptigini gösterir de olumlu etkisi olur diye düşünmüştüm ama bizim televizyonculardan hayir gelir mi tam tersine saglam insanlara takıntı vesvese verip psikolojisini bozdular. İzlenmiyor, amacını aşmış (ya da ulaşmış) ölçüsüz, huzur bozucu film olmuş. Filmdeki anne Feride resmen katolik tiplemesi, yazar yabancı kitapları baz alarak oluşturmuş bu kitabı sanki. Ya da senaryoda muslumanlastirilmis. Gercek olmayan bir seyler var o kesin.
    Cevapla
  • Selih Mert 2 yıl önce Şikayet Et
    Psikolojik
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İYİ Parti'den İmamoğlu'nu zora sokacak seçim çalışması! "Buradan itiniz"
Merak edilen 3 ilin daha anket sonuçları paylaşıldı! Rüzgar tersine döndü